5 найцікавіших серіалів березня 2023, які варто переглянути

16579

Серіал на вечір створює настрій. Можна обрати комедію і сміятися з жартів чи сатири, зануритися в теорії змов, історію кохання чи пірнути в світ пригод і боротьби персонажів. Радимо стежити за новинками й не пропускати продовження улюблених стрічок. Бо серіал — як круасан, ліпше споживати свіжим.

Обирати серіал поміж тисяч — ще та мука, але в пригоді стане наша добірка серіалів березня:

1. «Мандалорець» (The Mandalorian), 3 сезон, 1 березня

Дін Джарін та Грогу знову потішать фанів у новому сезоні. Події відбуваються після спін-оффу «Книга Боби Фета». Грогу покине навчання у Люка Скайвокера, щоб возз’єднатися з другом. Дін Джарін прагне повернутися на Мандалор та спокутувати провину за порушення кодексу. На парочку любителів пригод чекають епічні битви, в тому числі змагання з Бо Катан-Крайз, яка хоче посісти престол. Цей сезон має бути найепічнішим та передати дух старих Зоряних воєн.

2. «Лицарі Готема» (Gotham Knights), 14 березня

У центрі подій опиниться прийомний син Брюса Вейна Тернер Хейз. Дітей ворогів Бетмена звинуватили у його вбивстві. Щоб вижити й очистити своє ім’я, банда злочинців переходить на «світлу» сторону й об’єднується з Тернером. У Готемі стало небезпечно, й колишні нікчемні злочинці тепер — єдина надія на мирне життя.

Генетика — це ще не все. Навіть діти Джокера, Лінкольна Марша, Ключника можуть стати сучасними героями, поки у місті розквітло ще більше зло.

3. «Тінь і кістка» (Shadow and Bone), 2 сезон, 16 березня

Заклинателька сонця Аліна з Малом вирушають в небезпечну подорож. Вони шукають союзників для боротьби. Не лише серед людей, а й фентезійних істот. Від успіху цієї місії залежатиме доля королівства. Тільки об’єднавшись, вони зможуть дати відсіч могутньому Дарклінгу

Серіал охопить дві книги Лі Бардуго: «Облога та штурм» та «Руїна і відновлення». Серіал був розрахований на юну аудиторію, але сценаристи пообіцяли виправитися в новому сезоні.

4. «Щасливчик Хенк» (Lucky Hank), 19 березня

Вільям Генрі Деверо — завідуючий на кафедрі англійської мови, який переживає кризу середнього віку. Колеги терпіти його не можуть, студенти переймаються романтичними стосунками замість навчання, а сама кафедра лишилася без фінансування. Здається, що весь світ хоче насолити Вільяму, але будь-яке випробування він сприймає з гумором.

Головна роль дісталася Бобу Оденкерку, популярному з серіалів «Пуститися берега» та «Краще подзвоніть Солу». Сюжет заснований на сатиричному романі Річарда Руссо «Безпосередня людина».

5. «Кроляча нора» (Rabbit Hole),  26 березня

Джон Вейр — справжній шпигун, неперевершений у сфері корпоративного шпіонажу. Замість заслуженого відпочинку спецагент отримує переслідування: його звинувачують в убивстві.

Світ контролюють могутні сили, які можуть маніпулювати за допомогою інформації. Країна у вогні масових заворушень, але навіть це не найгірше. Джону треба не просто розвіяти несправедливі звинувачення, а й врятувати планету від загадкової загрози.

На які ще серіали чекаємо в березні:

  • «Шкільні духи» (School Spirits), 9 березня.
  • «Тед Лассо» (Tad Lasso), 15 березня.
  • «Екстраполяції» (Extrapolations), 16 березня.
  • «Шершні» (Yellowjackets), 2 сезон, 24 березня.
  • «Сила» (The Power), 31 березня.

Кіноіндустрія вже оговталась після карантинів і переносів зйомок. Тепер щомісяця з’являються цікаві серіали та фільми, які ніяк не можна пропустити. Різні стрічки створені, щоб розслабитися, відпочити, розширити кругозір. Оберіть жанр до смаку і зберігайте наші щомісячні добірки, так точно будете в курсі свіжих серіалів!

підготувала Катя Вогник спеціально для vsviti.com.ua