Топ-5 кримінальних серіалів, які затягують з головою

9495

Ми склали добірку з п’яти відмінних серіалів кримінального жанру, які з легкістю покращать будь-який день тижня і занурять вас з головою в те, що відбувається на екрані.

1. Хрещений батько Гарлема (Godfather of Harlem), 2019 – 2023

Свіжий серіал з Форестом Вітакером у головній ролі, який розповідає про життя і діяльність кримінального боса Гарлема Бампі Джонсона. Під його керівництвом в цьому районі Нью-Йорка процвітала наркоторгівля, проституція і підпільні казино.

2. Чому жінки вбивають (Why Women Kill), 2019 – 2021

Події цього серіалу розгортаються паралельно в трьох різних епохах – в 1960-х, 80-х і 2010-х, розповідаючи про домогосподарку, світську левицю і адвокатессу. Кожна з них стикається зі зрадою у шлюбі і планує своєрідну помсту.

3. Фарго (Fargo), 2014 – 2024

Кожен сезон цього проекту розповідає історію, засновану на реальних подіях, що відбулися в різних куточках Америки. Перші епізоди розповідають про людину, що працює страховим агентом, якого не поважають ні дружина, ні близькі люди, а ще він піддається нападкам від інших жителів містечка. І одного разу він знайомиться із загадковим чоловіком, який відкриває в ньому жорстокість.

4. НульНульНуль (ZeroZeroZero), 2019 – 2020

Переховуючись від ворогів ватажок мафії замовляє велику партію кокаїну, не підозрюючи, що його онук планує зраду. У той самий час у Мехіко законники проводять операцію, героєм якої стає людина, що працює на наркобаронів.

5. Неймовірне (Unbelievable), 2019

Міні-серіал про юну дівчину Марі, яка заявила про зґвалтування, але влада визнала це брехнею. Тоді за розслідування беруться дві жінки-детективи, адже може йтися про серійного злочинця.



• не пропусти