10 легких серіалів для літніх вечорів

5200

«Літо на вулиці, йди погуляй, замість того, щоби сидіти перед монітором цілий вечір!»
Такий вислів можна було почути в дитинстві від батьків. Але ж ми вже дорослі й канікули — розкіш, яка залишилася в минулому. Зараз, ходимо на роботу щодня, а сили на вечірню прогулянку не завжди залишаються. Інколи виснажуєшся й хочеться просто провести вільний час вдома. Купити свіжих фруктів, зробити коктейлі з льодом і вибрати цікавий серіал. З останнім ми вирішили допомогти і зробили цю добірку:

1. Завучі (Vice Principals, 2016–2017)

Чорна комедія про школу, щоби згадати часи канікул. Як ми їм раділи, як хотіли відпочити від школи та викладачів! Але цей серіал показує все очима двох завучів. Щоби ми розуміли: їм живеться не легше, ніж учням.

Завучі змагаються за посаду директора школи. На це місце претендує також спеціаліст зі сторони. А всі ситуації так гіперболізовані, що можна досхочу насміятися. Те, що треба, для безтурботного вечора.

2. Гастролери (Roadies, 2015)

Уявити себе в автобусному музичному турі, десь в Америці, що може бути краще? Їздити між штатами з легендарними музикантами, жити вічною дорогою та виступами.

Так живе технічна команда, про яку розповідає серіал. Вони знаходяться за кулісами, але вкладаються в створення ідеальних концертів із такою ж відданістю, як музиканти.

Круті саундтреки, смішні історії та можливість заглянути за сцену — усе в одному серіалі.

3. Велика Маленька Брехня (Big Little Lies, 2017–2019)

У 2019 презентували другий сезон небанального серіалу Велика Маленька Брехня. Здавалося, що в ньому все має бути просто: життя молодих мам у передмісті, сімейні драми й гарна картинка американського середнього класу. Привернули вони увагу зірковим складом акторів: Різ Уізеспун. Ніколь Кідман, Шейлі Вудлі. Але коли історія вийшла на екрани, глядачі зрозуміли, що не акторами єдиними! Сюжет, хоч і не можна назвати легким, але він затягує, інтригує та постійно дивує. Деяких сюжетних поворотів не очікує ніхто і з останньою серією першого сезону, здається, що ще більше здивувати просто неможливо.

Та ось, отримавши «Золотих Глобус» автори презентували і другий сезон, до зіркового складу якого приєдналася Меріл Стріп.

4. Добрі передвісники (Good Omens, 2019)

Не менш зірковий склад акторів і в цьому серіалі, але це не головна його родзинка. Як можна взяти найстарішу у світі історію і знати зовсім по-іншому? Як поглянути інакше на те, про що говорять щодня вже не одне століття?

Фантастична комедія піднімає вічну тему добра і зла, а головні актори — янгол Азірафаель і демон Кроулі у виконанні Ніла Геймана й Террі Пратчетта.

Цих двох посилають із Раю й Пекла, щоби слідкувати за маленьким Антихристом. Усі чекають початку Апокаліпсису, щоби влаштувати грандіозну битву між добром і злом. Чому ці двоє вирішують зупинити кінець світу й дати людям шанс? Дізнаєтеся в смішному та небанальному серіалі.

5. BH90210 (2019)

Продовження легендарного американського серіалу «Беверлі-Гіллз 90210». Чи думали ви колись, що через практично 20 років, він знову з’явиться на екранах? Режисери стверджують, що це не продовження старої історії, а зовсім новий серіал. Але яка різниця, якщо весь склад акторів повертається? Дженні Гарт, Джейсон Прістлі та Торі Спеллінг, Ян Зірінг та Габріель Картеріс, Браян Остін Грін та Шеннен Доерті. Не вистачає тільки одного з них, Люка Перрі, який, на жаль, не дожив до цього історичного моменту.

Хіба можна не піддатися влітку ностальгії та не подивитися його? Першу серію обіцяють випустити 7 серпня, так що вистачить і на перші осінні дощові дні.

6. В об’їзд (The Detour, 2016)

Тим, хто хоче у відпустку, варто подивитися цей комедійний серіал. У сімейки головних героїв скільки проблем у дорозі, що ніхто не захоче опинитися на їхньому місці.

Вони мали просто перелетіти з найближчого аеропорту до сонячної Флориди на відпустку. Але щось пішло не так і довелося долати весь шлях на автомобілі.

Над цим серіалом не перестаєш сміятися, а бажання відправитися в подорож якнайшвидше проходить, бо думаєш, що краще спочатку добре все спланувати.

7. Рятувальники Малібу (Baywatch, 1989–1999)

Довгих 10 років, 11 сезонів — від цього серіалу глядачі сходили з розуму. Ну, а що ще дивитися влітку, як не історію про харизматичних та красивих героїв. Особливо, коли всі події розгортаються на пляжі. Цей серіал — ще один спосіб піддатися ностальгії за канікулами у вільний час.

На піку своєї популярності, серіал потрапив у книгу рекордів Гіннеса, зібравши найбільшу кількість глядачів за всю історію телевізійних шоу. Усе завдяки красуням у відмінній формі, які привертали увагу до екранів. Саме Рятувальники Малібу принесли світову славу Памелі Андерсон. Акторка теж віддячила такій можливості, навіть набила справжнє татуювання, яке доводилося малювати для зйомок.

8. Крузо (Crusoe, 2008–2009)

Як же без історії про Робінзона Крузо та його помічника П’ятницю? Але, цього разу помічник-абориген виявляється кмітливим хлопцем із почуттям гумору. Він разом із Крузо потрапляє в різні непередбачувані ситуації, але команда не забуває веселити глядача хорошими жартами.

Відмінність уже старої історії полягає в тому, що в серіалі показується життя не лише на острові. Ми дізнаємося про минуле героя, до аварії та кораблі. Також, паралельно показується життя сім’ї Крузо, поки для них зниклий безвісти. Чудова можливість дізнатися про героя, знайомого з дитинства, трошки більше.

9. Чорні Вітрила (Black Sails, 2014–2019)

Ще одна стара добра історія, цього разу про «Острів скарбів». Влітку якраз час подивитися про морські пригоди піратів. Сюжет розгортається за 20 років до вже знайомих нам подій.

У центрі сюжету той самий Флінт, а за класикою жанру, на глядачів чекають захопливі історії про битви та веселощі піратів.

10. Спільнота (Community, 2009–2015)

NUP_158630_0977.JPG

А що, якщо повернутися в школу не коли тобі знову тринадцять років, а зараз? Це серіал про коледж, який являє собою щось середнє між спеціалізованим технікумом і вечірньою школою. У цей коледж можуть прийти люди різного віку, щоб отримати професію.

Він випадково зібрав докупи красеня, активістку, сімейну жіночку, спортсмена та генія, а також, багатого божевільного старого. З таким складом героїв просто не можна засумувати, комедія пролітає за декілька вечорів.

А у вас є улюблені серіали, які хочеться передивитися влітку?

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти