Семирічна дівчинка та її мама створюють приголомшливі косплеї на улюблених персонажів

871
Білосніжка. Автор: Camillia Courts.
Фотограф Камілла Кортс (Camillia Courts) і її семирічна донька Лейла (Layla) не перший рік приміряють на себе різні образи. За допомогою костюмів, гриму та інших аксесуарів вони перетворюються у книжкових персонажів, а також героїв фільмів і мультфільмів.

«Все почалося два роки тому, коли ми з Лейлою вирушили в Діснейленд, де кожну дитину наряджають у принцес, принців і благородних лицарів. І, незважаючи на те, що моя дочка дуже сором’язлива, така ідея їй припала «до смаку». Тому ми обрали для себе образи персонажів мультфільму «Русалонька». Лейла з легкістю перетворилася в Аріель, а я, звичайно ж, стала Урсулою. Після розваги, нам вручили кілька знімків, ось із них все й почалося. Так і народилася ідея, створювати косплеї на різних персонажів … » – розповідає Камілла.

Рапунцель. Автор: Camillia Courts.
Русалонька. Автор: Camillia Courts.
Малефісента. Автор: Camillia Courts.
Білосніжка і отруєне яблуко. Автор: Camillia Courts.
Маленька принцеса. Автор: Camillia Courts.

«Найчастіше для своїх косплеїв ми самі створюємо костюми та аксесуари, але іноді трапляється так, що деякі з них замовляємо у майстрів, які шиють на замовлення. Подібні ігри допомогли моїй дочці відчути себе більш впевнено. Адже приміряючи той чи інший образ, Лейла майстерно вживається в роль, повністю переймаючись настроєм персонажа. Але найбільше, Лейлу радує те, що все, що ми з нею робимо, не залишається без уваги. До того ж, так би мовити, немає кращого стимулу, ніж підтримка і похвала з боку сторонніх людей, які стежать за твоєю творчістю на просторах мережі Інтернет … » – говорить мама дівчинки.

Попелюшка. Автор: Camillia Courts.
Квіткове поле. Автор: Camillia Courts.
Зимонька зима. Автор: Camillia Courts.
Меріда. Автор: Camillia Courts.
Принцеса Лея. Автор: Camillia Courts.