15 секретів щасливого шлюбу від найміцніших сімей Голлівуду

1781

Всі щасливі сім’ї схожі між собою. А значить, повинен бути універсальний рецепт сімейної гармонії і благополуччя.

Пропонуємо звернути увагу на досвід щасливих у шлюбі зірок, які запросто розкривають свої секрети успіху в особистому житті.

Барбра Стрейзанд і Джеймс Бролін

У шлюбі 19 років

© Associated Press / East News © Gregory Pace / BEI / REX / Shutterstock

Барбра йшла до жіночого щастя довго: вони з Джеймсом зустрілися вже у зрілому віці, коли обом було за 50. Основами міцного шлюбу Стрейзанд вважає доброту, а також чесність: подружжя може зізнатися один одному абсолютно в усьому.

Барак і Мішель Обама

У шлюбі 25 років

© AFP / East News © REX / Shutterstock

За кожним видатним чоловіком стоїть його дружина. Мабуть, ця пара – найкраща ілюстрація даного висловлювання.

Мудра Мішель впевнена, що шлюб – це щоденна робота, і закликає всі пари побільше сміятися разом і ніколи не лягати спати у сварці.

Жизель Бюндхен і Том Бреді

У шлюбі 8 років

© MCMULLAN CO / SIPA / East News © Kevin Tachman / Vogue / REX / Shutterstock

Класичний союз: модель зі світовим ім’ям і успішний спортсмен. Пара виховує 2 дітей, і, звичайно, за ці роки шлюбу доводилося долати деякі труднощі. Але що б не трапилося, головне – це підтримка чоловіка, впевнена Жизель Бюндхен.

Кріс Претт і Анна Феріс

У шлюбі 8 років

© Kevan Brooks / AdMedia / Capital Pictures / East News © Jordan Strauss / Invision / AP

Сьогодні актори виховують 4-річного сина. Незважаючи на те що в цей час вся увага батьків зазвичай спрямована на дитину, подружжя впевнене: необхідно пам’ятати, що відносини в подружній парі – найголовніше, адже одного разу дитина покине рідне гніздо і батьки залишаться тільки вдвох.

Претт не втомлюється оригінально повідомляти про те, як прекрасно виглядає його дружина. Наприклад, нещодавно в Instagram він порівняв її з головною героїнею мультфільму «Хоробра серцем».

Меріл Стріп і Дон Гаммер

У шлюбі 39 років

© Associated Press / East News © Jordan Strauss / Invision / AP / East News

У 1978 році наречений Меріл Стріп актор Джон Казале помер від раку. Актриса залишалася до кінця поруч з коханим і важко переживала втрату. У цей важкий час поруч опинився скульптор Дон Гаммер, який допоміг їй оговтатися від втрати. Через півроку вони одружилися. Головне в шлюбі, на думку Стріп, вміти слухати партнера і проговорювати всі проблеми та дрібниці.

Колін Ферт і Лівія Джуджоллі

У шлюбі 20 років

© Everett Collection / East News © Michael Buckner / Variety / REX / Shutterstock

Актор і кінопродюсер у шлюбі вже два десятки років, і на питання, в чому їх секрет, відповідають: «Ми  ставимося до шлюбу як до забігу на довгу дистанцію, з якої не можна зійти». Крім того, зірки намагаються проводити багато часу разом, підлаштовуючи свої графіки роботи.

Ченнінг Татум і Дженна Дуан

У шлюбі 8 років

© Bauer Griffin / East News © Broadimage / REX / Shutterstock

Зірки культової мелодрами «Крок вперед» познайомилися завдяки цьому фільму і з тих пір нерозлучні. Їх секрет – правдивість в прояві почуттів. «Ми часто перевіряємо свої почуття питанням:” На скільки за шкалою від 1 до 10 ти мене любиш в даний момент? “І потрібно відповідати максимально чесно, щоб отримати чесність у відповідь», – розкриває таємницю Ченнінг.

Пірс Броснан і Кілі Шей Сміт

У шлюбі 16 років

© FaceToFace / REPORTER / East News © Broadimage / REX / Shutterstock

Телеведуча Кілі Шей Сміт – особистість самодостатня і самостійна. Пірс упевнений, що якщо він не буде приділяти дружині належної уваги, то та не стане терпіти неповагу і зможе обійтися без нього. Пара вважає, що шлях до міцного шлюбу – поважати партнера і не намагатися його змінити.

Метт Деймон і Люсьяна Баррозо

У шлюбі 12 років

© AGENCY PEOPLE IMAGE / SIPA / East News © AFP / East News

Красень актор взяв за дружину не модель і не актрису, а звичайну дівчину, яка працювала барменом. За словами Деймона, він радий, що у дружини на першому місці сім’я, а не кар’єра, і вважає, що йому дуже пощастило: «Це і є мій секрет: постійно пам’ятати, як же мені пощастило з дружиною». А ще у подружжя є «правило 2 тижнів»: вони не розлучаються один з одним більше, ніж на цей термін.

Сінді Кроуфорд і Ренді Гербер

У шлюбі 19 років

© Associated Press / East News © Imago Stock and People / East News

Модель і підприємець познайомилися близько 30 років тому, коли Сінді ще не була відома. Швидкоплинний роман між ними закінчився і поступився місцем довгим дружнім відносинам. За цей час супермодель встигла побувати одруженою за Річардом Гіром і розлучитися. Незабаром вони з Ренді зрозуміли, що створені одне для одного. «Наші відносини почалися з дружби, і я впевнена, що міцніше основи для шлюбу не знайти», – зізналася топ-модель.

Джон Траволта і Келлі Престон

У шлюбі 26 років

© Associated Press / East News © Matt Baron / REX / Shutterstock

Коли Джон і Келлі втратили 16-річного сина в 2009 році, здавалося, їх шлюбу прийшов кінець. Але подружжя зуміло впоратися з жахливим горем і врятувати сім’ю. Траволта якось зізнався, що зберігати мир в шлюбі їм допомагає… ведення списків, в яких вони записують всі побутові і психологічні нюанси шлюбу, а потім обговорюють їх і разом знаходять рішення.

Кевін Костнер і Крістін Баумгартнер

У шлюбі 13 років

© Jim Smeal / BEI / REX / Shutterstock © Jim Smeal / BEI / REX / Shutterstock

Актор, який пережив хворобливе розлучення (від першого шлюбу у нього 3 дітей, а всього їх 7), переконаний, що його молодші діти ніколи не зазнають того, що пережили старші під час розриву їхніх батьків, адже Кевін твердо впевнений у своїй другій дружині Крістін. Актор вважає, що в шлюбі дуже важливо вміти просити пробачення навіть тоді, коли вважаєш себе правим.

Кейт Бланшетт і Ендрю Аптон

У шлюбі 20 років

© STARMAX / East News © Richard Young / REX / Shutterstock

Дивлячись на цю пару, світські пліткарі часто задаються питанням: що вона в ньому знайшла? І нехай зовні Аптона складно назвати цікавим чоловіком, але тільки поряд з ним Кейт може бути собою справжньою. Один із секретів їхнього союзу – спільність інтересів і поглядів на життя, адже їм  ніколи не буває нудно разом. А ще у подружжя немає одне від одного ніяких таємниць – навіть електронну пошту вони ведуть одну на двох.

Боно і Елісон Хьюсон

У шлюбі 35 років

Richard Young / REX / Shutterstock © Brian To / REX / Shutterstock

Боно і Елісон зустрілися ще у шкільні роки, будучи підлітками. Юнацька любов перетворилася в міцний сімейний союз.

Співак впевнений, що сімейні відносини потребують суворого управління, з чим відмінно справляється його дружина.

Ніколь Кідман і Кіт Урбан

У шлюбі 11 років

© Joanne Davidson / Silverhub / REX / Shutterstock © Matt Baron / REX / Shutterstock

Ніколь Кідман зустріла австралійського кантрі-співака, ще не відійшовши від болючого розлучення з Томом Крузом, і відразу зрозуміла, що хоче прожити зі своїм співвітчизником все життя. Ніколь і Кіт разом подолали важку залежність музиканта від алкоголю і наркотиків. «Просто ми дуже любимо одне одного, ось і весь наш секрет», – зізнається актриса.



• не пропусти