50 прикладів приголомшливих туалетних кімнат – невичерпне джерело ідей (фото)

1946

Зазвичай туалетна кімната в будинку або квартирі не може похвалитися великою площею, але тим не менш, вона може бути красивою і стильною. Вона з лишком компенсує обмеженість простору багатством кольорів, візерунків і текстур. Пропонуємо приклади кімнат з приголомшливим дизайном та індивідуальним характером.

Туалетна кімната в середземноморському стилі відрізняється прекрасною настінною плиткою дивовижного блакитного кольору і кованими елементами. Туалетна кімната у вікторіанському стилі від дизайнерів з Harte Brownlee & Associates Interior Design обладнана комодом з горіха, виконаним на замовлення.

Інтер'єр туалетної кімнати від Hann Builders і Harte Brownlee & Associates Interior Design
Інтер’єр туалетної кімнати від Hann Builders і Harte Brownlee & Associates Interior Design

Велике дзеркало і шпалери з графічним малюнком роблять туалетну кімнату нью-йоркської студії Chango & Co надзвичайно цікавою. А сільські мотиви туалетної кімнати від студії Suman Architects з міста Вейл, Колорадо, підкреслені виготовленим з бетону умивальником та обрамленим дерев’яною рамою дзеркалом. А збалансовано все сучасними підвісними світильниками.

Інтер'єр туалетної кімнати від  Chango & Co. і Suman Architects
Інтер’єр туалетної кімнати від Chango & Co. і Suman Architects

Ошатна туалетна кімната в Далласі може похвалитися французьким антикварним комодом 19 століття з позолоченими бронзовими елементами. Різьблена позолочена рама на дзеркалі теж датується цим періодом. Завдяки синім шпалерам з незвичайним графічним малюнком, стільниці з ялини і підвісним світильникам, туалетна кімната від студії Jeff King & Company з Сан-Франциско справляє незабутнє враження.

Інтер'єр туалетної кімнати від Isler Homes і Jeff King & Company
Інтер’єр туалетної кімнати від Isler Homes і Jeff King & Company

Туалетна кімната з витонченим дизайном від чиказької студії Buckingham Interiors + Design LLC може похвалитися виконаною з золота сантехнікою, а також картиною в позолоченій рамі, хоча звичне дзеркало, яке розміщують над раковиною, відсутнє. Туалетну кімнату від студії TATUM BROWN CUSTOM HOMES з Далласа відрізняє виконана з гальки панель і масивний туалетний столик чорного кольору.

Інтер'єр туалетної кімнати від Buckingham Interiors + Design LLC і TATUM BROWN CUSTOM HOMES
Інтер’єр туалетної кімнати від Buckingham Interiors + Design LLC і TATUM BROWN CUSTOM HOMES

Бузкові стіни і оранжевого кольору підвісний світильник гармонійно поєднуються в цій сучасній туалетній кімнаті. Розкішна туалетна кімната від студії Вільяма Хефнера з Лос-Анжелеса відрізняється старовинним дзеркалом на всю стіну і золотими рифленими бра, які додають блиску.

Інтер'єр туалетної кімнати від Alchemy Design Studio і Studio William Hefner
Інтер’єр туалетної кімнати від Alchemy Design Studio і Studio William Hefner

В елегантній туалетній кімнаті від студії Clean Design з Нью-Йорка стіни обклеєні шпалерами білого кольору з сріблястим малюнком, на підлозі – плитка з шевронним візерунком. Крім цього, в стільниці з мармуру встановлена ​​раковина в старовинному стилі. У туалетній кімнаті від Prestige Homes встановлені бра, виконані на замовлення шафки, а на стінах красуються елегантні шпалери з візерунком у вигляді фігурної решітки.

Інтер'єр туалетної кімнати від Clean Design і Prestige Homes
Інтер’єр туалетної кімнати від Clean Design і Prestige Homes

У туалетній кімнаті від студії Design Interiors з Х’юстона присутні характерні для дизайну в сільському стилі об’єкти, а саме виконані на замовлення мідна раковина, змішувач і незвичайний дерев’яний туалетний столик. Стіни і меблі туалетної кімнати від дизайнерів студії Blender Architecture з Чикаго виконані з дерев’яної вагонки, що залишилася від старої споруди, яку знесли у дворі.

Інтер'єр туалетної кімнати від By Design Interiors, Inc і Blender Architecture
Інтер’єр туалетної кімнати від By Design Interiors, Inc і Blender Architecture

У цій гламурній туалетній кімнаті красується приголомшлива підвісна люстра, що імітує потік води, з м’яким світлом. У туалетній кімнаті від студії Джейсон Арнольд з Нешвілла встановлено мідний умивальник у вигляді старовинного фонтану, а стіни обклеєні шпалерами ручної роботи.

Інтер'єр туалетної кімнати від Shelby Wood Design і Jason Arnold Interiors
Інтер’єр туалетної кімнати від Shelby Wood Design і Jason Arnold Interiors

Студія 186 Lighting Design Group – Gregg Mackell представляє туалетну кімнату з дверима з матового скла, оригінальним туалетним столиком і панелями, виконаними з сорго. Синя стеля і яскрава помаранчева рамка на дзеркалі додають кольорів у цю білу туалетну кімнату від студії з Берлінгтона, Вермонт.

Інтер'єр туалетної кімнати від 186 Lighting Design Group - Gregg Mackell і Holly Hickey Moore
Інтер’єр туалетної кімнати від 186 Lighting Design Group – Gregg Mackell і Holly Hickey Moore

Дерев’яний туалетний столик і шпалери з березами ніби відразу переносять нас в ліс. У цій сучасній туалетній кімнаті від дизайнерів студії Lucid Architecture з Гранд-Рапідс можна побачити незвичайний великий туалетний столик червоного кольору, який контрастує з чорною плиткою на фронтальній стіні.

Інтер'єр туалетної кімнати від Farrow Arcaro Design і Lucid Architecture
Інтер’єр туалетної кімнати від Farrow Arcaro Design і Lucid Architecture

Елегантна туалетна кімната від дизайнерів з Майамі може похвалитися мозаїчними панелями з вапняку, краном, який виходить прямо з дзеркала і витонченим підвісним світильником. У туалетній кімнаті від студії Kathleen DiPaolo Designs з Лос-Анжелеса можна побачити білі стіни, підвісне дзеркало на шкіряному ремені і виконаний на замовлення туалетний столик з дерева, яке залишилося після зносу сараю у дворі.

Інтер'єр туалетної кімнати від 2id Interiors і Kathleen DiPaolo Designs
Інтер’єр туалетної кімнати від 2id Interiors і Kathleen DiPaolo Designs

Традиційна туалетна кімната від студії Леслі Хейз з Філадельфії представляє тематичні шпалери з рибками і мильницю у вигляді морської раковини. У туалетній кімнаті від дизайнерів з RKI Interior Design знаходиться виконана на замовлення раковина, туалетний столик, а стіни оброблені каменем онікс медового кольору.

Інтер'єр туалетної кімнати від Leslie Hayes Interiors і RKI Interior Design
Інтер’єр туалетної кімнати від Leslie Hayes Interiors і RKI Interior Design

Панель на фронтальній стіні і шафки в туалетній кімнаті від студії з Портланда виготовлені з природної старої деревини, яка пережила не одну негоду. В елегантній туалетній кімнаті від дизайнерів студії з Сан-Франциско встановлена ​​напівпрозора раковина у вигляді чаші. На стінах поклеєні оригінальні шпалери в смужку.

Інтер'єр туалетної кімнати від Jordan Iverson Signature Homes
Інтер’єр туалетної кімнати від Jordan Iverson Signature Homes

Проста туалетна кімната від дизайнерів з Остіна, Техас, з підвісним дзеркалом і підвісними світильниками справляє незабутнє враження. Елегантне поєднання барвистих шпалер і антикварного туалетного столика, поверхня якого виконана з сірого мармуру, створює в туалетній кімнаті від студії Shannon Ggem ASID традиційну атмосферу спокою.

Інтер'єр туалетної кімнати від  Lake Flato Architects і Shannon Ggem ASID
Інтер’єр туалетної кімнати від Lake Flato Architects і Shannon Ggem ASID

Чорні панелі, сріблясті шпалери з принтом і позолочена рамка на дзеркалі, що імітує бамбук, є основними елементами дизайну туалетної кімнати від студії Karen Aston Design з Сіднея, Австралія. У ванній кімнаті від дизайнерів Snake River Interiors можна побачити виконаний на замовлення кран, бетонну раковину і антикварне дзеркало.

Інтер'єр туалетної кімнати від Karen Aston Design і Snake River Interiors
Інтер’єр туалетної кімнати від Karen Aston Design і Snake River Interiors

Туалетна кімната від дизайнерів студії Artistic Designs for Living, Tineke Triggs з Сан-Франциско витримана в морській тематиці, включаючи шпалери з корабликами і своєрідні настінні бра. Ефектна туалетна кімната від монреальської студії може похвалитися неоновим підсвіченням яскраво-зелених стін і дзеркалом, встановленим на дерев’яній балці.

Інтер'єр туалетної кімнати від Artistic Designs for Living, Tineke Triggs
Інтер’єр туалетної кімнати від Artistic Designs for Living, Tineke Triggs

Дизайн туалетної кімнати створений під враженням від океану. Тут можна побачити блакитний туалетний столик і шпалери з морським принтом. Незвичайність цієї туалетної кімнати від студії Barker Freeman Design Office Architects pllc досягнута завдяки декоративним шпалерам з яскравими пташками, які привертають увагу.

 Інтер'єр туалетної кімнати від Terrat Elms Interior Design і Barker Freeman Design Office Architects pllc

Інтер’єр туалетної кімнати від Terrat Elms Interior Design і Barker Freeman Design Office Architects pllc

Туалетна кімната знаходиться в дачному будиночку в Мічигані. Тут можна побачити дзеркало в металевій рамці круглої форми і непофарбований дерев’яний туалетний столик з відкритим кошиком для зберігання речей. Незвичайний дизайн цієї туалетної кімнати підкреслюється світлодіодним освітленням і раковиною з білого кварцу. На стінах – шпалери з китайського шовку з вишивкою.

Інтер'єр туалетної кімнати від SPACE Architects + Planners і Ernesto Garcia Interior Design, LLC
Інтер’єр туалетної кімнати від SPACE Architects + Planners і Ernesto Garcia Interior Design, LLC

Туалетну кімнату характеризує декор стін корою дерева, мідні підвісні світильники і стільниця зі сланцю. У туалетній кімнаті від дизайнерів з Сан-Франциско знайшли своє поєднання всі відтінки сірого кольору. Крім цього, тут можна побачити дзеркало овальної форми в рамці чорного кольору, шпалери з графічним візерунком і стільницю з кварцу Caesarstone.

Інтер'єр туалетної кімнати від High Camp Home і Hazel.Wood Design Group
Інтер’єр туалетної кімнати від High Camp Home і Hazel.Wood Design Group

Дизайн біло-блакитної туалетної кімнати був навіяний дизайнерові враженнями від поїздки в Марокко. Світильники виконані з глини з легкоплавкою глазур’ю. Сільський стиль підкреслять непоштукатурені стіни, гранітна підлога і туалетний столик з дерева.

Інтер'єр туалетної кімнати від Lucy Interior Design і Witt Construction
Інтер’єр туалетної кімнати від Lucy Interior Design і Witt Construction

У ванній кімнаті від дизайнерів студії Artistic Designs for Living, Tineke Triggs з Сан-Франциско можна побачити виконаний на замовлення туалетний столик із золотими елементами від Bauerware. Характерною особливістю туалетної кімнати з дизайном в середземноморському стилі від студії Studio 7 Architecture & Allied Arts з Санта Барбари, Каліфорнія, є антична мармурова чаша з орнаментом, яка відіграє роль раковини, встановленої на туалетному столику з чорними залізними ніжками.

Інтер'єр туалетної кімнати від Artistic Designs for Living, Tineke Triggs и Studio 7 Architecture & Allied Arts
Інтер’єр туалетної кімнати від Artistic Designs for Living, Tineke Triggs и Studio 7 Architecture & Allied Arts

Розкішна туалетна кімната може похвалитися масивною стіною з чорного сланцю Монтаук, яка контрастує з великою білою круглою раковиною, встановленою на стільниці. В симпатичній туалетній кімнаті від студії Jute Interior Design з Сан-Франциско можна побачити туалетний столик, пофарбований у світло-блакитний колір, бра і дзеркало в позолоченій рамці.

Інтер'єр туалетної кімнати від Candent Design і Jute Interior Design
Інтер’єр туалетної кімнати від Candent Design і Jute Interior Design

Студія NIMMO American Studio For Progressive Architecture з Далласа представляє сучасну туалетну кімнату з дерев’яними панелями і величезною стільницею з мармуру для раковини. У кімнаті дизайнерів з Брісбейна, Австралія, вдало поєднуються туалетний столик чорного кольору і витончена чорно-біла стеля.

Інтер'єр туалетної кімнати від  NIMMO American Studio For Progressive Architecture и James Dawson Interiors
Інтер’єр туалетної кімнати від NIMMO American Studio For Progressive Architecture и James Dawson Interiors

Сучасна туалетна кімната в сільському стилі демонструє шпалери, які створюють ілюзію набивного малюнка з цвяхів. Туалетна кімната від студії Ward-Young Architecture & Planning з Сакраменто, виконана в індійському стилі, включаючи дерев’яні панелі і бра у формі голови собаки, які кидають химерні тіні на стіни.

Інтер'єр туалетної кімнати від AXIS Productions і Ward-Young Architecture & Planning - Truckee, CA
Інтер’єр туалетної кімнати від AXIS Productions і Ward-Young Architecture & Planning – Truckee, CA

Скромна і елегантна туалетна кімната від студії Thomas Rex Hardy з Сан-Франциско оброблена ніжно-блакитними дерев’яними панелями. У традиційній туалетній кімнаті від дизайнерів студії JD Smith Custom Homes з Далласа можна побачити сірого кольору туалетний столик під старовину та настінні світильники з дзеркальними плафонами, які відбивають світло.

Інтер'єр туалетної кімнати від Thomas Rex Hardy, AIA і JD Smith Custom Homes
Інтер’єр туалетної кімнати від Thomas Rex Hardy, AIA і JD Smith Custom Homes


• не пропусти