10 свіжих серіалів, які зроблять вашу весну цікавішою

26664

Ми зібрали 10 серіалів, які захоплять вашу увагу. Усі серіали — новинки кількох останніх років. Якщо якийсь із них пропустили — зараз якраз час надолужувати.

1. Дивовижна місіс Мейзел (The Marvelous Mrs. Maisel, 2017–2020)

Американський комедійний серіал про звичайну домогосподарку, яка вирішила почати кар’єру стендап-коміка в Нью-Йорку 50-х років.

Хто така ця Місіс Мейзел? Це зразкова дружина, яка подобається чоловікам та викликає заздрість у жінок. Вона хороша мати, покірна донька та робить усе, аби чоловік вважав її ідеальною. Проте, виявилося, що цього не достатньо: чоловік йде від неї до коханки. Розлючена жінка йде в клуб, де її чоловік невдало виступав зі своїми комедійними номерами. Там вона ділиться з аудиторією своїми жартівливими роздумами про своє життя. Так, неочікувано, Місіс Мейзел починає кар’єру коміка.

2. Добрі передвісники (Good Omens, 2019)

Серіал засновано на однойменному романі Террі Пратчетта та Ніла Ґеймана. Американсько-британська комедія — про недалекий 2018 рік, а саме, про демона Кроулі та Янгола Азірафаїла.

Ці двоє — зброя в руках двох вищих сил: добра і зла. Обох надсилають із Пекла та Раю, щоби розпочати фінальну битву на Землі. Проте, янголу та демону так сподобалося життя між людьми, що вони збираються зупинити своє керівництво. Тепер їм треба запобігти приходу Антихриста, водночас, вберегтися від кари (як божої, так і пекельної).

Добрий серіал, з цікавим сюжетом та якісними британськими жартами — його легко передивитися за вихідні. Але, потім, неодмінно захочеться продовження історії.

3. Академія Амбрелла (The Umbrella Academy, 2019)

Любите супергеройські серіали? Ось ще один, від Netflix. Проте, цей дечим відрізняється від інших. Щонайменше, він не зі всесвіту Marvel. А, ще, заснований на коміксах вокаліста популярного гурту My Chemical Romance.

Так що за Академія? Головний герой — мультимільйонер та геній, відкриває нову школу. Але, не просту, а для дітей із надприродними здібностями. Через кілька років випускники школи знову зберуться разом, на похоронах свого наставника. І, з цього моменту, починається їх місія порятунку світу.

4. Хорас і Піт (Horace and Pete, 2016)

Місце подій: старий паб у Нью-Йорку. Уже сотню років власниками цього закладу залишаються Хораси та Піти. Це місце, щоби вийти із шаленого потоку нью-йоркського життя, сісти в зручне крісло в затишному пабі та розмірковувати про життя. Без лицемірства, чесно та відверто, навіть, коли це незручно для інших.

Хороший гумор, проста постановка сцен у стилі театру та філософські теми для розмов — цей серіал те що треба для зимового вечора.

5. Чому жінки вбивають (Why Women Kill, 2019)

Комедійно-драматичний серіал розповідає історії одразу трьох жінок, і всі вони живуть у різних час. Одна домогосподарка 50-х років, інша — заможна пані у 80-х, а третя — сучасна американка наших днів. Усі вони дізнаються, що їх чоловіки їм зраджують. І, кожна сюжетна лінія закінчується вбивством.

Гарно переданий стиль та спосіб життя всіх трьох часових ліній, кумедні жарти та неочікувані повороти подій. Цей серіал так сподобався глядачам, що його вирішили продовжити на другий сезон.

6. Моторошні пригоди Сабріни (Chilling Adventures of Sabrina, 2018 – 2020)

Мабуть, усі чули історію про Сабріну — на половину відьму, на половину смертну. Про неї неодноразово знімали серіали та мультиплікаційні серіали. Та, цього разу — новинка не схожа на жодну з попередніх історій. Цього разу, він значно доросліший, цікавіший, та куди більш моторошний. Наразі вже є два сезони серіалу, а у 2020 році повинен з’явитися і третій.

7. Вініл (Vinyl, 2016)

Якщо ви пропустили цей серіал у 2016 році, то саме час подивитися його. Можна уявити себе в атмосфері музичного життя Америки 70-х років. Попри те, що серіал не продовжили на другий сезон, як збиралися — він однаково вартий уваги. Особливо, якщо ви захоплюєтеся музикою, загалом.

Ця музична драма знята під керівництвом Міка Джаггера, що вже варте уваги. А, вигадана історія гурту, який опиняється в центрі уваги — ну точно змусить вас шкодувати, що вона не була справжньою.

8. Баррі (Barry, 2018)

Любителям чорної комедії варто подивитися цей порівняно новий серіал. Головну роль у ньому зіграв співзасновник проєкту, американський комік Білл Гейдер. Тож, хороших жартів у серіалі точно не бракуватиме.

Історія розгортається навколо колишнього морського піхотинця Баррі. Після служби він став кілером, і, що тут приховувати, поганим. На чергове завдання Баррі їду Лос-Анджелес. Там він випадково потрапляє на курси акторської майстерності та надихається ними не на жарт. Кілер вирішує змінити кар’єру та стати справжнім актором.

9. Ранкове шоу (The Morning Show, 2019)

Щонайменше, цей американський драматичний серіал, може захопити акторським складом. Головна героїня — журналістка, яку грає Дженніфер Еністон. Її давній колега — Стів Каррел. А, нову колегу грає Різ Візерспун, яка вже довела, що роль милої блондинки — далеко не межа її таланту.

Події серіалу починаються зі скандалу: напарник головної героїні, ведучий «Ранкового шоу», йде з роботи через порушення робочої етики та сексуальний конфлікт. Але, журналістка не залишається наодинці: приходить нова колега, яка випадково потрапила в новини. Тепер, героїні доведеться обстоювати своє місце лідера, зберігаючи, водночас, відмінну репутацію.

Динамічний серіал із крутими акторами — став обговорюваною новинкою, яка досі тримає увагу глядачів.

10. Сучасне кохання (Modern Love, 2019 — 2020)

І, наостанок, надзвичайно зворушлива та романтична історія. Точніше, ціла низка історій, ще й заснованих на реальних подіях. Цей серіал не так активно обговорюють, як всілякі супергеройські та фантастичні історії. Але, він, безсумнівно, вартий уваги.

Кожна серія — це історія кохання реальних людей, про яких колись писали в «Нью-Йорк Таймс». Усі історії незвичні та різні, але однаково змушують співпереживати головним героям. А, знамениті актори, які з’являються в кожній із серій — стануть для вас приємним сюрпризом.

Які серіальні новинки захопили вашу увагу останнім часом? Діліться улюбленими серіалами в коментарях, щоби доповнити нашу добірку.

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти