Крижана краса Пола Ніклена (ФОТО)

485

Особисто я вважаю за краще працювати в спекотній Африці, де з мінусів тільки спека і ризик занедужати якою-небудь гидотою, типу малярії. А є ті, хто не боячись відморозити собі ніс та інші кінцівки, знімає неймовірну природу крайньої півночі або Антарктиди. Ті, кого важкі умови півночі не тільки не лякають, але навіть навпаки, притягують, роблять сенсом усього життя. Пропоную вашій увазі Пола Ніклена – дивного фотографа дикої природи крайньої півночі (і півдня).

Якщо ви читаєте журнал National Geographic, відвідуєте виставки, то ви точно знайомі з роботами цього автора. За освітою Пол морський біолог, впевнений, що це дає йому величезну фору, адже багато знати про те, кого ти фотографуєш – це дуже важливо.

Про те, що Пол Ніклен – один з кращих фотографів, в першу чергу, кажуть його фотографії. Але якщо комусь здасться це непереконливим, скажу, що він є штатним фотографом National Geographic, отримав величезну кількість призів на різних конкурсах. Та що говорити, за роки роботи він зібрав 15 призів найпрестижнішого фотоконкурсу для фотографів дикої природи – Wildlife Photographer of the Year.

А тепер час просто помилуватися красотами Арктики і Антарктики…

Читати також: 25 цікавих фактів про Антарктику



• не пропусти