Milestii Mici – Підземне Місто Вина

1295

Milestii Mici-це виноробний льох, розташований в 20-ти кілометрах на південь від Кишинева, столиці Молдови,в однойменному селищі. На вигляд він не має ніяких значних особливостей, які відрізняють його від інших подібних. Але все ж головна особливість є: Milestii Mici-найбільший винний погріб в Європі

Незвично це місце не своїм дизайном, як наприклад винний завод Quixote Winery від Фріденсрайха Хундертвассера. Milestii Mici прославився завдяки досить значній винній колекції, яка відома, як «Золота колекція». Підвал зареєстрований в книзі рекордів Гіннеса, як сховище найбільшої винної колекції в Європі. Підвали Milestii Mici зберігають в собі приблизно 2 мільйони пляшок вина, з яких 1.5. мільйонів колекційні.

Комплекс підвалів під Milestii Mici є також найбільшим у Європі, протяжність більш ніж 250 км. В даний час використовуються тільки 120 км, таким чином є досить багато місця для великої кількості вин. Найдорожча пляшка вина в підвалах Milestii Mici коштує 480 євро.

Не вкладається в голові, як людина знаходить правильний шлях серед всіх заплутаних ходів, чого вже говорити про яку-небудь конкретну пляшку вина … Звичайно, ведеться спеціальний реєстр місцезнаходження вин, їх сортують по конкретними якостях чи ознаками. Щось на зразок картотеки.

Домашнее вино — продукт ценный и полезный, если не злоупотреблять, конечно. Желаете попробовать изысканого домашнего вина? Посетите сайт www.zaika.in.ua. Вам тут сделают домашнее вино на любой вкус.

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (1)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (2)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (3)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (4)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (5)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (6)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (7)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (8)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (9)

Milestii Mici - Підземне Місто Вина (10)



• не пропусти