15 фотографій, які зроблять ваш день трішки кращим

2312

У вас буває такий настрій, особливо після роботи, коли нічого не хочеться і абсолютно все набридло? Або люди вас останнім часом тільки розчаровують?

У вас такий настрій зараз? Тоді швидше читайте наш пост – ваш настрій хоча б трохи, але покращиться, а віра в людей повернеться.

Фотографії Ліло і Розі – кошеня, якого врятувала і виростила дружна зграя хаскі. Правда, тепер і Розі вважає себе собакою.

1161

10 років тому Луїс Соріано створив програму Biblioburro – мандрівну бібліотеку. Він особисто подорожує на віслюку в віддалені села колумбійського узбережжя Карибського моря, щоб привезти книги дітям.

356

Роб Шейнберг і Деніел Еден – власники притулку Dog Tales в Канаді. Раніше в цьому році під час поїздки в Ізраїль Деніел відвідала один притулок для тварин і була страшенно засмучена поганими умовами. Вона повернулася додому, купила ізраїльський притулок і перевезла тварин до себе.

285

У Філадельфії власник піцерії Мейсон Уортмен організував спеціальну програму: будь-хто може заплатити за шматок піци і наклеїти на стіну стікер, що позначає безкоштовну їжу. Той, хто має потребу в їжі, може зайти в кафе, взяти стікер, і йому дадуть безкоштовний шматок піци.

546

Офіцер флоридської поліції Маркус Монтгомері і його цуценя Кайло. Поліцейський побачив Кайло під час стандартного обходу території, заглянувши в притулок для тварин. Він не зміг встояти і забрав цуценя додому.

main41

На Олімпійських іграх було чимало моментів показової спортивної поведінки. Серед них виділяється ця фотографія, де під час забігу американської атлетка Еббі Д’Агостіно допомагає новозеландка Ніккі Хамблін. Хамблін наступила на ногу Д’Агостіно, і обидві дівчини впали. Хамблін піднялася, проте американка отримала травму і не змогла встати. Новозеландська спортсменка повернулася за конкуренткою і допомогла їй фінішувати.

652

Пінгвін втратив оперіння, і йому подарували маленький захисний гідрокостюм.

744

А це козеня і його брати отримали в подарунок зв’язані вручну светри, щоб їм не було холодно взимку на фермі Sunflower в Мені.

843

Сім’я біженців з Іраку втратила свого кота під час подорожі до Греції. Але завдяки небайдужим людям кота доставили люблячій його сім’ї в Німеччину.

937

12-річний Кемпбелл Римесс створив некомерційну організацію Project 365, яка шиє плюшевих ведмедиків для хворих дітей. На даний момент зшито 400 іграшок.

11

Знайомтеся, кращі друзі Ділан Сігел (зліва) і Джона Пурназарян. У Джони рідкісне захворювання печінки, і, щоб підтримати його, Ділан написав про товариша книгу і таким чином зібрав понад 1 мільйон доларів на дослідження і пошуки ліків для Джони.

1233

У травні 2016 р. сотні людей взяли участь в акції відновлення лісу, в результаті якої посадили понад 600 тисяч рослин. Акція стала найбільшою в історії і потрапила в Книгу рекордів Гіннесса.

1323

Будівельник Джейсон Хейні ховає картонні фігури Уоллі, персонажа серії дитячих книг, на будівництві, де він працює. А діти в лікарні навпроти шукають Уоллі щодня.

1424

Щодня новозеландський листоноша привозить пошту до будинку, де живе цей милий пес. Собака щоразу так радіє його приїзду, що чоловік не лінується, злазить з велосипеда і йде його погладити. Про цю історію дізналися завдяки господареві велелюбного пса, який спостерігав цю милу сцену.

16

У Кевана Чендлера спиінальна м’язова атрофія. Три його друга виконали мрію всього його життя, влаштувавши йому подорож по Європі. Кожен з друзів ніс Кевана на спині.

Джерело: Buzz Feed



• не пропусти