Як український турист фаната Сталіна покарав

    338

    Шанувальника Путіна і Сталіна, що якимось чином опинився аж в Чилі, сильно розлютила футболка українських туристів, пише Знай.

    Про це повідомив мандрівник Вадим Дубовський в Facebook. Він з дружиною прибув із Чикаго, і вони вирішили прогулятися по руїнах стародавнього міста, розташованого неподалік від Куско. Але раптово пара натрапила на чоловіка, якому не сподобалася футболка Вадима. Там була написана фраза з популярної фанатської пісні про президента Росії Володимира Путіна.

    Агресивний незнайомець сказав, що вони, напевно, давно не були в Україні і нічого не знають про ситуацію там. Звинуватив українців у прислужництві Європі. Після цього він заговорив про любов до Сталіна і запропонував українській парі змінити футболку та “не ганьбити людину, яку не знають”.

    Коли чоловік почув негативну відповідь, то схопив за верхній край одягу і сильно смикнув. Українець не втримався і впав на землю. Дубовський почув на свою адресу нецензурні вислови і побачив, як нападник тікав.

    Вадим вирішив не лізти в бійку, інакше доведеться довго все пояснювати місцевій поліції. На допомогу прибігли туристи й охоронці музейного комплексу. Напад вдалося зняти на камеру.

    Охорона розповіла, що звернула увагу на агресивного чоловіка, оскільки він поводився дивно. Поліцейські, що приїхали на виклик, вилучили у нього білий порошок. У відділку патрульні забрали його російський паспорт і квиток на поїзд до Куско. Українцям запропонували затриматися на кілька годин, якщо вони хочуть домогтися справедливості. Але вони поспішали на зворотний потяг.

    “У наші плани це не входило. Зворотний поїзд вирушав через 20 хвилин. Наступний – через три години, їхати до Куско – три з половиною години. Подивившись на лису перелякану пику суб’єкта, який бурмотів щось про те, що потрібно бути добрішими, і що можна було б усе залагодити в ресторані, ми вирішили, що тролінг вдався, і в супроводі одного сержанта вирушили на вокзал”, – написав Дубовський.



    • інші новини