Philips – гарант чистоти та затишку

    152

    Продукція бренду Philips з Нідерландів знана чи не в кожній оселі: без допомоги побутової техніки ТМ Філіпс важко уявити приготування чаю чи прасування білизни, чи прибирання. Цікаво, що починала компанія з виробництва електроламп, а сьогодні родина Філіпс є провідним постачальником не лише ламп, а й великого різноманіття побутової техніки чи не в усі куточки земної кулі. Нараховуючи в перші роки свого існування в своєму штаті трохи більше 10 працівників, компанія зуміла зберегти родинні традиції уважного ставлення до виробництва, контролю якості й навіть запатентувала кілька пристроїв, якими людство користується й сьогодні, зокрема, блендер та компакт-диск. Серед розмаїття побутової техніки бренд Philips має заслужену популярність через уміння розробників поєднувати інноваційні рішення з простотою та зручністю у щоденному використанні. У цьому можна пересвідчитись на прикладі пилососів виробника.

    Потужність та ергономічність як гарантія бездоганної чистоти

    Пилососи Philips – це величезна кількість моделей, серед яких ви можете підібрати оптимальну залежно від необхідних функцій, рівня потужності та прийнятною для вас ціною. Споживачі надають перевагу цьому виробнику через:

    • зручність у користуванні;
    • маневреність;
    • високу потужність;
    • малий рівень шуму.

    Вигід у пилососів цього бренду багато, тому перед придбанням власного помічника з чистоти та затишку вам залишається лише визначитися, завдання якого рівня складності ви ставите перед ним. Якщо ви прихильник класичного сухого прибирання, варто звернути увагу на те, яким пристроєм для накопичення сміття обладнаний ваш пилосос: мішком або контейнером. Прихильники мішкових пилососів обирають їх завдяки можливості утилізувати пил та дрібне сміття без ризику розкидати його знову. Натомість пилососи з контейнерами обладнані системою багатоступеневого очищення та й загалом за контейнерами простіше доглядати після прибирання. Для осель, де разом з господарями мешкають їхні пухнасті улюбленці, є сенс обирати пилосос з потужністю не менше 1500 Вт, аби мати змогу прибрати хутро з меблів та килимів.

    Останнім часом стають дедалі популярнішими пилососи Philips для вологого прибирання. Незважаючи на відносно високу вартість, такі моделі дозволяють поєднати очищення меблів з очищенням повітря – після вологого прибирання пилососом в оселі легше дихати, а концентрація пилу в повітрі стає відчутно меншою.

    Бездротові пилососи Philips: технології майбутнього в сучасному повсякденні

    Інноваційне рішення голландського бренду – бездротові пилососи з функцією сухого та вологого прибирання. Їм підкорюються будь-який метраж приміщення та різна висота стель, і про це свідчать відгуки користувачів. Завдяки легкій та маневреній конструкції бездротовий пилосос прибере сміття, пил та хутро з будь-якої поверхні, а під час вологого прибирання без зайвих зусиль очистить як паркет, так і ковролін та килимове покриття із дрібним ворсом. Проста конструкція бездротових пилососів дозволяє швидко перемикатися з сухого на вологе прибирання, а відсутність мішка дає змогу дістатися навіть важкодоступних місць у приміщенні.

    Серед асортименту пилососів Philips наявні також ручні пилососи – для прибирання в автомобілях та на невеликих ділянках у приміщенні, які, потребують маневреності. Незважаючи на невеликий розмір, ці «малята» працюють з потужністю 1200 Вт, всмоктують дрібний пил та легке, майже непомітне оку сміття, яке легко утилізується з контейнеру.

    Таким чином, голландська компанія Philips може задовольнити найвибагливішого прихильника чистоти. Та яку модель з-поміж розмаїття побутових помічників у прибиранні ви б не обрали, будьте певні – надійність та якість пилососів Philips завжди перевищуватиме їхню ціну.



    • інші новини