Українські новорічні пісні для ваших ідеальних зимових свят

11296

Новорічні пісні українською мовою подарують вам святковий настрій та забезпечать затишну атмосферу у ваших домівках. Слухайте та співайте українські новорічні пісні разом з нами!

Новий рік 2018 уже на носі, тож, саме час подбати про святковий плейлист для ідеального настрою. Зрозуміло, що без Френка Сінатри не обійдеться, та ми маємо свої – сучасні українські новорічні пісні – які варті уваги.

Радіо МАКСИМУМ підготувало для вас невеличкий подарунок – найкращі новорічні пісні українською. Слухати онлайн святкову музику ви можете в нашій добірці. Гайда!

Щедрик

Ця українська народна пісня в обробці Миколи Леонтовича стала справжнім світовим надбанням. Наш “Щедрик” відомий за кордоном як “Carol of the Bells”. Але українською улюблений саундтрек зими звучить значно краще за свої кавери. Насолоджуйтеся!

“Щедрик” у виконанні Тіни Кароль – слухати онлайн:

“Щедрик” у виконанні Олега Скрипки – дивіться кліп онлайн:

Jingle Bells українською – Шпилясті кобзарі

Найвідомішу різдвяну пісню Америки заспівали українською мовою, і від того вона лише покращала. Так, “Шпилясті кобзарі” презентували свою версію “Jingle Bells”, яка одразу підкорила мережу. Автором слів новорічної пісні стала поетеса Оксана Боровець. Вийшло дуже колоритно, нумо співати разом!

Цілий день дзень-дзелень
Дзвоники дзвенять.
Ялинкові ліхтарі
Казково мерехтять. Хей!

“Jingle Bells українською” у виконанні “Шпилястих кобзарів” – дивіться кліп онлайн:

Старий рік минає – DZIDZIO

Новорічний кліп на відому українську колядку “Старий рік минає” від гурту DZIDZIO ви просто мусите переглянути ще раз! Музиканти переконані, що Новий рік та Різдвяні свята треба проводити лише в родинному колі, тому вони й показали, що на свята робити не варто, аби до вас, боронь Боже, не навідався DZIDZIO-медбрат.

“Старий рік минає” у виконанні DZIDZIO – дивіться кліп онлайн:

Новий рік! – Mad Heads XL

“Свято, де ти, прийди на поріг! Уся планета чекає Новий рік!”. Згадали цю мелодію? Запальна українська новорічна музика – саме те, що змусить вас танцювати без грама алкоголю! Пісня “Новий рік!” у стилі ска-панк від гурту Mad Heads XL та анімаційний кліп на неї точно припадуть вам до душі, і ви вже не зможете зупинитися.

“Новий рік!” у виконанні Mad Heads XL – дивіться кліп онлайн:

А під Новий Рік – Скрябін

Прониклива новорічна пісня від неповторного Андрія Кузьменка. Музикант переконує нас, що під Новий рік усі мрії збуваються, і ми охоче в це віримо.

“А під Новий Рік” у виконанні Скрябіна – слухайте онлайн:

Новорічна – Антитіла

Ще одна святкова пісня під назвою “Новорічна” від українського гурту “Антитіла”. Обіцяємо, що вона точно поповнить ваш новорічний плейлист та стане одним із атрибутів гарного настрою, як запах мандаринок чи диво, про яке співає Тарас Тополя.

“Новорічна” у виконанні гурту Антитіла – слухайте онлайн:

Новорічний Дзинь – От Вінта

Гурт От Вінта представив веселий і драйвовий варіант “Jingle Bells”, що отримав назву “Новорічний дзинь”. Як пройшов твій рік минулий? Чесна праця, чи халтура, більше кривди, чи добра?.. – цікавляться музиканти.

Новорічний Дзинь у виконанні От Вінта – дивитися кліп онлайн:

Новий рік – ТІК

“Те, що не сталось, неодмінно станеться у ніч новорічну”, – співає Віктор Бронюк і Ко. Зворушлива пісня про Новий рік гурту ТІК подарує вам казку. І пам’ятайте, що свята треба проводити у дружньому колі, адже “із друзями краще святкується”.

“Новий рік” у виконанні гурту ТІК – слухайте онлайн:

Новорічна – Мандри

Проста та весела новорічна пісня від гурту “Мандри” про “дівчат та пацанів на санчатах” стане ідеальним фоном для теплих розмов у колі друзів.

“Новорічна” у виконанні гурту Мандри – дивіться кліп онлайн:

З Новим роком і Рождеством – Скрябін

Насамкінець пісня від старого-доброго Кузьми. Нехай сльози, хвороби і біди залишаться в старому році, а Новий рік 2018 подарує вам надію та добро!

“З Новим роком і Рождеством” у виконанні Скрябіна – слухайте онлайн:

https://youtu.be/HTEeToChVh0



• не пропусти