5 теплих осінніх фільмів зі щасливим закінченням

427

Хоч із романтикою й закоханістю асоціюється весна, осінь не менш багата на історії. Саме дощовими вечорами хочеться загорнутися в плед, заварити кілька літрів ароматного чаю та переглядати затишні фільми. А щоб отримати позитивні емоції, заплануйте перегляд цих 5 стрічок. Іноді щасливий фінал підтримає вас не менше за справжні обійми.

  1. «Дощовий день в Нью-Йорку» (“A Rainy Day in New York”), 2019

Один день, коли усе йде на за планом, здатний змінити багато життів. А все через «простий» дощ у Нью-Йорку. Журналістка Ешлі здатна піти на все, щоб узяти інтерв’ю у відомого режисера й зробити сенсацію. Тим часом її супутник Гетсбі залишився сам у рідному місті й тепер мусить шукати, чим зайнятися. Доведеться таки відвідати ненависний світський вечір з родиною.

Дощовий день став причиною першої сварки закоханої пари й розкрив усі проблеми. Але іронічний фільм Вуді Аллена з Тімоті Шаламе в головній ролі показує, що навіть серед меланхолії й низки невдач усе стається найкраще.

  1. «Осінь на виноробні» (“Autumn in the Vineyard”), 2016

Виноробство — правдиве осіннє дійство зі своїми викликами. Особливо, коли поруч доводиться уживатися на фермі двом конкурентам. Головні герої Нейт Делука та Френкі Болдуїн постійно змагаються один з одним, навіть беруть участь в одному конкурсі з виготовлення вина. Аж раптом помічають, як багато спільного мають! Не тільки в улюбленій справі, а й у житті.

Той момент, коли від любові до ненависті один крок, але чи зроблять його головні герої?

  1. «Вік Аделайн» (“The Age of Adaline”), 2015

Аделайн Боуман у 29 років стала жертвою аварії: в місті уперше за довгий час ішов сніг, й через низьку температуру в тілі жінки запустилися дивовижні процеси. Вона перестала старіти. Щоб не стати жертвою експериментів і вберегти доньку, наступні 50 років Аделайн постійно ховалася, змінювала ім’я й розлучалася з чоловіками, яких кохала. Таке життя не можна назвати щасливим. Тільки волею випадку Аделайн знову зустріла любов та змогла вирватися з пастки.

Фільм надихне не втрачати жагу до життя, пристрасть і боротися за власне щастя у будь-якому віці. А для естетів Вік Аделайн — знахідка для осінніх образів й романтичних аутфітів.

  1. «Кольори кохання» (“Colors of Love”), 2021

Тейлор працювала в бібліотеці й, на жаль чи на щастя, потрапила під скорочення. Дівчина мусить повернутися в рідне місто, щоб допомагати братові з його бізнесом. Її повернення починається з аварії та знайомства з симпатичним хлопцем Джоелом. Виявляється, що саме Джоел може зруйнувати готель родили Тейлор, але у них більше спільного, ніж здається на перший погляд.

Яскраві кольори осінніх дерев, свято врожаю й сільські ритуали показують життя на фермі по-своєму цікавим, наповненим і в гармонії з природою.

  1. «Кохання з першого погляду» (“Love at First Sight”), 2023

Ще один новий романтичний фільм режисерки Ванесси Касвілл, який зігріє душу прохолодними осінніми вечорами. Гедлі та Олівер випадково зустрілися, доки чекали на літак. Так само «випадково» опинилися на сусідніх місцях під час перельоту. Між ними в одну мить спалахнули почуття, хлопець залишив свій номер, але телефон розбився.

Тепер лише доля вирішує, чи знайдуть вони один одного в дощовому Лондоні та інших куточках світу. Чи варто вірити в кохання з першого погляду?

Любов долає усе, і щасливими можуть стати люди навіть із дуже складним життєвим шляхом. Надихайтеся фільмами й відчуйте осінь такою ж прекрасною та особливою, як це зробили режисери. Спиніться на мить, коли будете йти на роботу чи у справах, бо кожної осені нас оточують такі ж кольори й естетика. Помічати красу зовні, природу — крок любові до себе та до гармонії життя, як у кіно.