Розкішний бутік-готель Ubud Hanging Gardens на Балі (20 фото)

323

Індонезійський бутик-готель Ubud Hanging Gardens знаходиться в центрі острова Балі, на рисових терасах Убуд, що спускаються по горбистому схилу. Він складається з тридцяти восьми вілл, оформлених за проектом дизайнера Gordon Shaw. Головною відмінною особливістю бутік-готелю є дворівневий загальний басейн, з якого відкривається приголомшливий вид на річку Аюнг.

Вілли Ubud Hanging Gardens обладнані в традиційному для Балі стилі. Вони діляться на п’ять категорій, кожна з яких характеризується своїми комфортабельними можливостями: наприклад, всі вілли, починаючи з класу Riverside Deluxe Pool, мають шикарні двоспальні ліжка з балдахіном, а найдорожча Family Deluxe Pool вілла може похвалитися душем під відкритим небом.

Ubud Hanging Gardens оточують тропічні висячі сади, що складаються з орхідей, дуріана, бамбука, кавового та вогняного дерева. На території готелю працює своє екскурсійне бюро, бібліотека і декілька магазинів.

У СПА-центрі «Ayung» можна поринути у світ класичного масажу, а також насолодитися фірмовими балійскіми процедурами по очищенню шкіри. Околиці Убуда можна вивчити в ході сафарі на джипах, подорожі на гірських велосипедах або сходження на вершину вулкана Агунг.

У індонезійському бутік-готелі можна зайнятися місцевими видами творчості – створенням картин під керівництвом досвідченого художника, приготуванням національних балийских страв або розписом саронга в техніці «батік». Сімейні пари з дітьми можуть скористатися послугами няні і провести дитячі СПА-процедури.

ubud-hanging-gardens-01

ubud-hanging-gardens-02

ubud-hanging-gardens-03

ubud-hanging-gardens-04

ubud-hanging-gardens-05

ubud-hanging-gardens-06

ubud-hanging-gardens-07

ubud-hanging-gardens-08

ubud-hanging-gardens-09

ubud-hanging-gardens-10

ubud-hanging-gardens-11

ubud-hanging-gardens-12

ubud-hanging-gardens-13

ubud-hanging-gardens-14

ubud-hanging-gardens-15

ubud-hanging-gardens-16

ubud-hanging-gardens-17

ubud-hanging-gardens-18

ubud-hanging-gardens-19

ubud-hanging-gardens-20



• не пропусти