Зустрічай справжню Україну. Ентузіасти зняли альтернативне відео до “Євробачення”

4726

Відео зібрало понад 120 тисяч переглядів.

Група ентузіастів створила альтернативну презентацію України та Києва до “Євробачення-2017”. Відео, опубліковане у Мережі вже зібрали більше 200 тисяч переглядів.

Відео “Meet the real Ukraine”  безкоштовно створила група телевізійників. У чесному промо поряд з кадрами видовищних пейзажів демонструють кадри війни.

Ідеального світу не існує. Миру, де всі щасливі й усміхнені … Немає миру, в якому всі здорові. Де не кидають дітей. Де немає воєн і брехні … Так само, як і немає світу без краси, любові, щастя і правди … Світ, в якому є щось одне – нереальний і неповний. У ньому немає гармонії. Все, що однобоко – без гармонії. Все, що однобоко – неправдиво“, – йдеться у коментарі творців до відео.

Автором ідеї та режисером виступила Наталя Пятигін, пише БЖ. Зняти свою версію відео вона вирішила, побачивши офіційне  промо Києва до Євробачення з мером Віталієм Кличком у гловній ролі.

Я розмістила у себе в Facebook пост з критикою команди мера. А потім думаю, критикуєш – пропонуй. Я створила групу в Facebook і написала багатьом своїм колегам і друзям, а слабо зробити нам щось для країни? Раз вже ми такі всі профі зібралися. За три тижні у мене не було жодної відмови“, – пояснила вона.

Проект вийшов абсолютно безкоштовним.



• не пропусти