Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds за $ 200 тимчасово роздають безкоштовно

    478

    Відтоді, як Apple представила і запустила в продаж свої бездротові навушники AirPods, повторити їхній успіх намагаються багато виробників, але поки що ні у кого цього так і не вийшло. Найбільше шансів на це у бездротових навушників Samsung Galaxy Buds, анонс яких пройде сьогодні ввечері. Вони коштуватимуть $ 200, проте отримати їх вдасться абсолютно безкоштовно, що багато абсолютно точно захочуть зробити, адже це дійсно вкрай приваблива пропозиція.

    Поки що точно невідомо, яке технічне оснащення отримають бездротові навушники Samsung Galaxy Buds, але вони абсолютно точно будуть працювати на базі технології Bluetooth 5.0 LE, а значить можна розраховувати на можливість передачі даних на відстані до 50 метрів, якщо смартфон її також підтримує. Майбутня новинка являє собою два незалежних один від одного навушники, які мають тип конструкції «затички», завдяки чому вони відмінно підходять для ізоляції шумів з реального світу.

    Не обійшлося в Samsung Galaxy Buds без системи активного шумозаглушення, яку можна включити або ж вимкнути. Для транспортування навушників є спеціальний кейс, який одночасно з цим служить для них ще й зарядною станцією, причому з вбудованою акумуляторною батареєю, щоб можна було забезпечувати підзарядку в будь-яких умовах. Більш точні відомості виявляться розкриті під час анонсу. Заряджати цей самий кейс можна буде через інтерфейс USB Type-C, або ж від бездротової зарядки по Qi.

    Щоб отримати бездротові навушники Samsung Galaxy Buds вартістю $ 200 абсолютно безкоштовно багато чого робити не доведеться. Потрібно буде до 8 березня 2019 рік оформити попереднє замовлення на Galaxy S10e, Galaxy S10 або Galaxy S10 +, після чого в повній мірі його оплатити. Всім тим, хто це зробить, подарують дорогий аксесуар для прослуховування музики.



    • інші новини