В мережі з’явилося перше зображення Essential Phone 2

    133

    Essential Phone не став «вбивцею iPhone». Надій, сподівань і піару було багато навколо смартфона від творця Android. За фактом вихід пристрою супроводжувався невеликим скандалом через затримку і серійний продукт виявився зовсім небездоганним, особливо що стосується камери. Продажі були мінімальними, і компанія вирішила залишити ідею створити еталонний Android-флагман, переключившись на інші розумні гаджети. Але на цьому тижні несподівано в мережі з’явилася інформація, що вихід Essential Phone 2 все-таки можливий і його фішкою стане «невидима» фронтальна камера. Якою може бути новинка, демонструє її концепт-рендер.

    Всі карти розкривати не стали, показаний тільки фасад смартфона. Очікувано це безрамковий мобільник. Не те щоб він був найкрасивішим, не те щоб проривним, але в привабливості йому не відмовиш. Рамок навколо дисплея майже немає і по центру верхньої частини екрану є «круглячок» фронтальної камери. Під модуль не стануть робити круглий отвір в дисплеї, а датчик заховають під поверхню матриці. Камера буде ставати видимою лише при її активації, решту часу вона залишиться невидимою.

    Наскільки хороший Essential Phone 2 в плані начинки, невідомо. Характеристики смартфона не названі. Новинка цілком може дебютувати до кінця поточного року.



    • інші новини