Samsung Galaxy Note10 порівняли з Galaxy S10

    143

    Чим Samsung Galaxy Note10 буде відрізнятися від поточних флагманів південнокорейської компанії?

    Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter провів попереднє порівняння лінійки Samsung Galaxy S10 і прийдешньої Galaxy Note10, яке допоможе вам визначитися з вибором.

    Почнемо з того, чим Samsung Galaxy Note10 буде відрізнятися від поточних флагманів південнокорейської компанії. По-перше, збільшиться ефективна площа дисплея шляхом подальшого зменшення ширини рамок екрану.

    По-друге, Samsung Galaxy Note10 отримає підтримку 5G, яка, втім є у смартфона Samsung Galaxy S10 5G. По-третє, в Samsung Galaxy Note10 буде використовуватися швидка флеш-пам’ять UFS 3.0, а не UFS 2.1.

    Що стосується потужності провідної зарядки, то вона збільшиться істотно: з 15 до 45 Вт, хоча в стандартному комплекті постачання буде зарядний пристрій потужністю лише 25 Вт.

    При цьому в плані продуктивності однокристальної системи приросту не буде, оскільки Samsung Galaxy Note10 отримає ті ж самі мобільні платформи, що і Samsung Galaxy S10. Аналогічні зміни (практично нульові) очікуються в області можливостей камери. Камера залишиться тією ж, хоча Samsung може додати кілька програмних новинок, щоб уникнути критики за відсутність інновацій. Як уже повідомлялося, абсолютно нова камера очікується тільки в Galaxy S11.

    Не варто забувати про стилус, якого немає у Galaxy S10. Що вибрати, Samsung Galaxy Note10 або Galaxy S10, покупцям в підсумку доведеться вирішувати самим.



    • інші новини