12 ресторанів, в яких вам буде не до їжі

8172

У світі так багато приголомшливих місць, в яких варто побувати хоча б раз в житті! І нітрохи не менше страв, які хочеться покуштувати. Але є такі ресторани, в яких, незважаючи на смачну кухню і чудовий сервіс, шматок в горло не полізе, – в настільки красивих місцях вони знаходяться.

Ми підготували добірку кращих ресторанів на Землі, в яких від захоплення ви ризикуєте втратити апетит.

Grotta Palazzese, Барі, Італія

pinterest
pinterest

Як на рахунок вечері в гроті, створеному самою природою? У цьому місці море вимило два великих натуральних отвори, в результаті чого вийшов величезний напівкруглий «зал» діаметром близько 30 метрів. Колись тут навіть проводилися прийоми і бали, а зараз розташовується цей унікальний ресторан італійської кухні.

Restaurant le Panoramic, Шамоні, Франція

chamonix
chamonix

Ресторан знаходиться на вершині гори Бреван на висоті 3000 метрів над рівнем моря у Французьких Альпах. З усіх боків відкривається приголомшливий вид на гори, а кухарі готують для гостей традиційний місцевий обід або страви високої кухні.

Ithaa Undersea Restaurant, Мальдіви

conradhotels3.hilton
conradhotels3.hilton

Підводний ресторан знаходиться на глибині 5 метрів і розрахований всього на 14 гостей. Завдяки надійному даху відвідувачам відкривається панорамний огляд в 270 градусів на красу океану. Гостям пропонується спробувати страви місцевої та європейської кухонь, але приходять сюди, звичайно ж, зовсім не за смачною їжею.

Ali Barbour’s Cave Restaurant, Діані Біч, Кенія

enchantedlandscapes
enchantedlandscapes

Якщо вже ви добралися до Кенії, то обов’язково завітайте в цей ресторан. Він розташований в печері з відкритим дахом, і тут неможливо відчути себе під замком. Інтер’єр витриманий в традиційному африканському стилі, а світло від ліхтариків створює атмосферу романтики та чаклунства.

The Sierra Mar Restaurant, Каліфорнія, США

postranchinn
postranchinn

Милуватися приголомшливим заходом сонця з видом на океан зі скелі і насолоджуватися вишуканими стравами – поєднати ці два задоволення пропонує каліфорнійський ресторан, розташований на території природного заповідника недалеко від Сан-Франциско. Справжня каліфорнійська мрія!

The River Cafe, Нью-Йорк, США

therivercafe
therivercafe

Цей вид не потребує представлення, це місто – мрія мільйонів. Сюди однозначно варто прийти хоча б раз, незважаючи на дороговизну і снобізм, – види того варті і запам’ятаються на все життя.

The Samaya Villas Bali, Балі, Індонезія

chandrabalivill
chandrabalivill

Острів Балі славиться своїми неймовірними заходами сонця і розкішними пляжами, так чому б не влаштувати прекраснУ вечерЮ на океанському узбережжі? Цей ресторан, прилеглий до однойменного готелю, пропонує гостям скуштувати вишукані страви кращих кухонь світу, приправлені теплом сонця і солоними бризками, – встояти буде дуже складно.

Le Jules Verne, Париж, Франція

restaurant.michelin
restaurant.michelin

На висоті 124 метрів прямо в Ейфелевій вежі знаходиться один з найвідоміших ресторанів Парижа. Тут цілком можна поєднати культурну програму разом з гастрономічною: насолодитися видом на місто, хорошою музикою і високою французькою кухнею.

Skyline Restaurant, Куинстаун, Нова Зеландія

skyline
skyline

Місто Куинстаун примітнЕ тим, що є центром пригодницького туризму, куди з’їжджаються любителі рафтингу, стрибків з висоти і інших екстремальних розваг. А ось щоб заморити черв’ячка, далеко йти не доведеться, адже в самій верхній частині підйомника для стрибків розташований ресторан, з якого відкривається незабутній вид на місцеві пейзажі.

Delaire Graff Restaurant, Стелленбос, ПАР

lifestyle-capetown
lifestyle-capetown

Ще одну гастрономічну подорож можна зробити з видом на гору Сімонсберг і виноградники Естейт в ПАР. Тут вам запропонують екзотичні страви африканської кухні і вино з місцевих маєтків.

Ngorongoro Crater Lodge, Нгоронгоро, Танзанія

safariarchitects
safariarchitects

Готель і ресторан, розташовані в унікальному місці на краю величезного кратера Нгоронгоро в Танзанії, не залишать байдужим нікого – тут відкриваються види на ту саму дивовижну Африку, про яку ми чули з дитинства. А при наявності бінокля можна навіть розгледіти тварин, що прогулюються по території заповідника.

The Signature Room at the 95th, Чикаго, США

pinterest
pinterest

Насолодитися вечірнім Чикаго з висоти – завдання кожного туриста який тут опинився. Ресторан знаходиться на 95 поверсі вежі John Hancock Center, звідки відкривається приголомшливий вид на місто і озеро Мічиган. Якщо забронювати столик перед заходом, то можна побачити, як цівки вогнів розповзаються по всьому Чикаго – і хто знає, чи захочете ви їсти, побачивши це чарівне місто вночі.