13 серіалів, в очікуванні прем’єр яких завмер весь світ

1596

Згідно з опитуванням, саме популярне проведення часу наших земляків — це перегляд фільмів і серіалів. Тому для нас з вами є приємна новина: крім нових повнометражних стрічок на великому екрані, скоро нас чекають і прем’єри серіалів. А це вдвічі радісніша подія, адже серій і сезонів, як правило, багато, так що задоволення розтягується.

Ми розповімо про серіали, які прямо зараз знаходяться у виробництві, і, звичайно, про тих, що вже готові до виходу та ось-ось підірвуть наші новинні стрічки.

Володар перснів (The Lord of the Rings)

3 роки тому Amazon купила права на телевізійну адаптацію «Володаря перснів» за $250 млн, взявши на себе зобов’язання з виробництва 5 сезонів на суму не менше $1 млрд. Це зробить «Володаря» найдорожчим телесеріалом за всю історію, ну а як інакше передати масштаби Середзем’я? Кастинги проходили по всьому світу, і ось нарешті в цьому році стартували зйомки. Звичайно ж, там, де знімалися і фільми, — в Новій Зеландії. Дія буде відбуватися в Другу епоху Середзем’я, задовго до подій, описаних в трилогії «Володар перснів».

Тінь і кістка (Shadow and Bone)

Серіал від Netflix заснований на фентезі-романах американської письменниці Лі Бардуго, чиї твори потрапляли в десятку бестселерів за версією The New York Times. Головна героїня Аліна Старкова одного разу виявляє в собі могутню силу, і тепер їй треба навчитися жити з цим. А ще паралельно розв’язувати актуальні питання: як навчитися управляти суперздатностями, що робити з нерозділеним коханням, монстрами, які полюють вдень і вночі, і як об’єднати країну.

Шантарам (Shantaram)

Серіал за бестселером Грегорі Девіда Робертса просто зобов’язаний був існувати: сюжет настільки епічний і хвацько закручений, що відірватися буде неможливо. Розпочнеться все з втечі з в’язниці: засуджений до 19 років ув’язнення за пограбування банку австралієць біжить з-під варти. І нове життя він вирішує почати в Індії. Чоловік селиться в нетрях і всім оточуючим повідомляє, що він лікар. Куди занесе доля лихого хлопця? А в головній ролі буде актор Чарлі Ханнем, якого глядач знає за фільмом «Справжня історія банди Келлі».

ВандаВіжн (WandaVision)

У Ванди і її чоловіка Віжна ідеальне тихе заміське життя. Тобто було таким, поки доля не розпорядилася по-своєму. У жінки відкриваються надздібності, і тепер вона буде носити стильний червоний плащ і прізвисько Багряна відьма. Сюжет розгортається після подій фільму «Месники: Фінал», водночас це приквел до фільму «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля».

Ріплі (Ripley)

«Це ж Моріарті з “Шерлока”!» – вигукнете ви і не помилитеся. У головній ролі знявся неповторний Ендрю Скотт. Свого часу цього ж героя, Тома Ріплі, грали Метт Деймон («Талановитий містер Ріплі»), Джон Малкович («Гра Ріплі») і Ален Делон («На яскравому сонці»). Перед нами знову талановитий молодий шахрай з Нью-Йорка 60-х років. Він знайомиться з багатієм, який готовий добре заплатити, якщо Ріплі поверне йому додому з Італії сина-гульвісу. Так заради чого дивитися стару історію знову? Хоча б з тієї причини, що цього разу в сюжеті буде історія з усіх 5 романів Патриції Гайсміт і ми побачимо перетворення звичайного шахрая на справжнього монстра.

Дев’ять ідеальних незнайомців (Nine Perfect Strangers)

Драматичний серіал заснований на однойменному романі Ліян Моріарті, яка створила «Велику маленьку брехню». Прем’єра приверне чимало глядачів, адже у стрічки зоряний акторський склад: Люк Еванс, Ніколь Кідман і Мелісса Маккарті. Дія розгортатиметься на елітному курорті, мешканці якого не відразу запідозрять, що з директоркою щось не так. Здається, у неї з’явилася божевільна ідея — якийсь експеримент, який вона проводить над гостями.

Фундація (Foundation)

Науково-фантастичний телесеріал за однойменного циклу романів Айзека Азімова обіцяє бути видовищним. Вчений Гері Селдон створив науку під назвою «психоісторія», яка статистично описує поведінку народу. Так, Селдон пророкує загибель держави і створює організацію «Фундація», яка повинна буде після цієї катастрофи відтворити цивілізацію.

Ферзевий гамбіт (The Queen’s Gambit)

Дія драматичного серіалу відбувається в Америці 50-х років. Сирітка Бет жила в притулку, і її майбутнє було безрадісним, поки одного разу вона не виявила в собі неймовірний талант до гри в шахи. Може бути, це допоможе їй впоратися з залежностями і почати нове життя? Творці обіцяють шикарний саундтрек, повне занурення в атмосферу середини вульгарного століття і неймовірний сюжет — складний, як шахова партія з професіоналом.

Колесо часу (The Wheel of Time)

Масштаби виробництва свідчать про те, що на нас чекає щось неймовірно круте. Серіал знімають за мотивами циклу «Колесо Часу» Роберта Джордана, а значить, точно будуть наступні складові відмінного епічного фентезі: чарівництво, чорні вершники, підозрілі менестрелі, реінкарнації злих і могутніх особистостей, стародавні пророцтва і орден сильних та незалежних жінок. Коротше, цілий світ, що захоплює і затягує з перших хвилин знайомства.

Локі (Loki)

Брат Тора, від посмішки якого тануть льодовики, нарешті отримав свою історію. Головну роль, звичайно ж, виконує Том Хіддлстон. За сюжетом Локі знову нейметься: після подій фільму «Месники: Фінал» він використовує тесеракт — чарівний 4-мірний гіперкуб, щоб подорожувати в часі і змінити історію людства. «Локі» буде складатися з 6 епізодів, і ми з нетерпінням чекаємо кожен з них.

Підземна залізниця (The Underground Railroad)

Південь, плантації, молода афроамериканка Кора вирішує втекти з рабства. Вона дізнається, що під землею проходить секретна залізниця. Здається, ось він — шлях до свободи. Або, навпаки, смертельна пастка, в якій її скоро наздожене Рідвей — мисливець за головами?

Вулиця Світлячків (Firefly Lane)

Серіал про справжню жіночу дружбу. Понад 30 років тому Таллі і Кейт зустрілися на вулиці Світлячків. Разом їм належить пережити моменти щастя і втішати один одного в горі. Чи витримає їх дружба всі випробування або одна з подруг розіб’є іншій серце? У головних ролях — Сара Чок, відома за роллю доктора Еліот Рід в ситкомі NBC «Клініка», і Кетрін Гейґл, яку глядач може пам’ятати за фільмом «Гола правда».

Північні води (The North Water)

Cеріл за романом Яна Мак-Ґвайра примітний уже тим, що ми побачимо Коліна Фаррелла в ролі китобоя. Сюжет будується навколо життя військового хірурга Патріка, який приєднався до китобійної експедиції в Арктику як корабельний лікар. Але не всі члени команди — мирні моряки: серед них затесалася небезпечна людина, для якої людське життя просто порожній звук. Експедиція ризикує стати грою на виживання в умовах вічної мерзлоти. На російську мову роман був переведений в 2016 році і вийшов у світ під назвою «Останній кит. У північних водах».

Яку з цих прем’єр будете чекати ви? Який серіал плануєте дивитися?



• не пропусти