5 чуттєвих фільмів про сімейні цінності

20430

Ми підготували для вас добірку з п’яти фільмів про сімейні цінності, стосунки в шлюбі, справжні почуття і любов у цілому.

Щоденник пам’яті (The Notebook, 2004)

За кожною великою любов’ю стоїть велика історія” – слоган фільму. Неймовірно зворушлива й чуттєва історія кохання двох сердець, яку один старий прочитав своїй ровесниці з будинку престарілих. У ній – сюжет стосунків юнака та дівчини з різних соціальних верств, що жили в Північній Кароліні. Ной і Еллі провели разом незабутнє літо, поки їх не розділили спочатку батьки, а потім Друга світова війна. Він щодня пише Еллі довгі листи, але її мати перехоплює їх. Чи зможуть вони зустрітися в майбутньому? Чи любитимуть і далі одне одного? Чи залишаться разом через роки?

Вогнестійкий (Fireproof, 2008)

Коли палкі почуття згасли, а романтикою давно “не пахне”… Коли замість “жили вони довго й щасливо” підходить “казочці кінець”… Коли здається, що “принцеса перетворилась у жабу”, а принц – у чудовисько… Коли людина, якій ви колись казали “люблю тебе”, дратує чи стала чужою…

З подібним становищем зіткнувся головний герой художнього фільму “Вогнестійкий”. У Калеба Холта робота пов’язана з порятунком інших людей. Проте як йому врятувати власний шлюб і стосунки з дружиною? І чи зможе він слугувати прикладом, як боротися за свою сім’ю та зберегти любов крізь усе життя?

Історія про нас (The Story of Us, 1999)

Між розлукою та розлученням є прикордонна територія. Чудове подружжя Бен і Кеті через п’ятнадцять років спільного життя перебуває на межі розлучення. Вони з усіх сил намагаються врятувати свої стосунки, адже не так просто розлучатися, коли стільки років прожили разом. Тим не менше, нагромаджені за роки претензії одне до одного час від часу вихлюпуються назовні. Можливо, вихід в тому, щоб просто любити, одне одного такими, як є?

Клятва (The vow, 2012)

Пейдж і Лео – щасливе молоде подружжя, яке відправляється в подорож на свій медовий місяць, під час якого вони потрапляють у автокатастрофу. У цій аварії жінка отримує страшні травми і впадає в стан коми. Багато годин і днів проводить Лео біля її ліжка, але коли його улюблена прокинулася, реальність виявилася просто шокуюча.

Цей фільм дає зрозуміти, що життя одне, і з нами може статися все що завгодно, все в житті може змінитися, але тільки любов залишається з нами назавжди!

Командний пункт (War Room, 2015)

Вони здаються ідеальною парою, проте насправді головним героям драми “Командний пункт” живеться не так добре, як видається. Розуміючи, що їхня сім’я опинилася на межі розриву, Елізабет вирішує боротися за збереження шлюбу та відновлення палких стосунків. Хоча ця боротьба виявилася дещо специфічною й тривалою, жінка не опускає рук і продовжує “воювати”.