10 найкрутіших серіалів, в яких знімаються зірки світової величини

1746

Давно минули часи, коли серіали вважались чимось другосортним  Тепер це видовище, яке по видовищності, спецефектам і бюджету не поступаються фільмам з великого екрану. На втіху глядачам зараз туди йде все більше наших улюблених і нескінченно талановитих акторів.

Ми підготували для вас список з 10 серіалів, котрі варто подивитись хоча б заради гри найвідоміших акторів. Ну і, звичайно, крутого сюжету.

Картковий будиночок

House of Cards

© Media Rights Capital
© Media Rights Capital

Хто: Кевін Спейсі
Амбіційний конгресмен від Демократичної партії Френк Андервуд в обмін на обіцянку зробити його держсекретарем допомагає Гарету Вокеру стати президентом США. Проте після виборів голова адміністрації президента Лінда Васкез повідомляє Андервуду, що він не отримає посади. Розлючені зрадою Френк і його дружина готові піти на все, щоб помститися новоспеченому президенту.

Страшні казки

Penny Dreadful

© Desert Wolf Productions
© Desert Wolf Productions

Хто: Ева Грін, Тімоті Далтон
Вікторіанський Лондон, на вулицях якого збирається найрізноманітніша нечисть, здатна навести жах на кого завгодно. З багатьма з них ви давно знайомі: Доріан Грей, Джеіл разом зі своїм альтер его Хайдом, і Франкенштейн “під ручку” зі своїм жахливим створінням, і граф Дракула з Трансильванії, а також його приспішники-вампіри та інші, не менш зловісні створіння. Розпочинаючи полювання на людські тіла та душі, всі вони ділять Лондон між собою.

Гудіні

Houdini

© A&E Television Networks Inc.
© A&E Television Networks Inc.

Хто: Едріан Броуді
Історія сходження до слави Гаррі Гудіні, його шлях від дитини зі злиденної сім’ї до великого ілюзіоніста. Всупереч очікуванням, картина не лише розкриває деякі сценічні секрети майстра ,але й повністю занурює в атмосферу магії, містики та чаклунства.

Світ Дикого Заходу

Westworld

© Bad Robot
© Bad Robot

Хто: Ентоні Хопкінс
У футуристичному парку розваг андроїди на фоні історичних декорацій стають рабами людей, виконуючи рутинні завдання, поки в один момент збій у програмі перетворює їх на небезпечних вбивць.

Нічний адміністратор

The Night Manager

© BBC Television Centre
© BBC Television Centre

Хто: Том Хіддлстон, Х’ю Лорі
Нічний адміністратор Європейського готелю (Том Хіддлстон) завербований агентствами спецслужб для особливого завдання. Йому необхідно заслужити прихильність мільйонера (Х’ю Лорі), щоб довести його причетність до збройного бізнесу.

Записки юного лікаря

A Young Doctor’s Notebook

© Big Talk Productions
© Big Talk Productions

Хто: Деніел Редкліфф
В неспокійний революційний час юний лікар прибув до маленького селища, де почав лікувати місцевих жителів. Головному герою серіалу доводиться вельми нелегко, адже ві змушений стикатися з труднощами своєї професії, а також постійними забобонами своїх пацієнтів.

Справжній детектив

True Detective

© Anonymous Content
© Anonymous Content

Хто: Метью МакКонахі, Вуді Харрельсон, Колін Фаррелл, Вінс Вон, Рейчел МакАдамс
В Луїзіані 1995 року відбувається дивне вбивство дівчини. В 2012 році справу про вбивство 1995 року повторно відкривають, адже відбулось схоже вбивство. Щоб просунутись в розслідуванні, поліція вирішує допитати колишніх детективів ,котрі працювали над справою 1995 року.

Кінець параду

Parade’s End

© Home Box Office (HBO)
© Home Box Office (HBO)

Хто: Бенедикт Камбербетч
“Кінець параду” розповідає історію любовного трикутника: в одному куті – англійський аристократ, в іншому – його красуня дружина, а в третьому – юна активістка руху суфражисток.

Розлучення

Divorce

© Home Box Office (HBO)
© Home Box Office (HBO)

Хто: Сара Джесіка Паркер
Френсіс переживає довге, важке розлучення, яке змушує її по-новому поглянути на роки спільно прожитого життя. Виявляється, почати все з чистого аркуша не так просто.

Мілдред Пірс

Mildred Pierce

© Home Box Office (HBO)
© Home Box Office (HBO)

Хто: Кейт Уінслет, Гай Пірс
Життя підносить Мілдред Пірс прикрі сюрпризи і змушує шукати вихід зі складних ситуацій. Залишившись одна з двома дітьми, героїня змушена починати своє життя з нуля у важкі роки Великої депресії.

А які серіали з відомими акторами знаєте ви? Діліться у коментарях!



• не пропусти