Найкрасивіші місця планети, де можна переночувати просто неба

455

Відпочинок під блакитним небом у найкрасивіших куточках світу – гарна альтернатива хостелам і готелям. Все, що потрібно – орендований будинок на колесах, або намет. Перевага у такому відпочинку очевидна: ви прокидаєтесь вранці у чарівному місці й для того, щоб побачити диво природи, вам потрібно зробити лише один крок з будиночка.

У різних країнах світу існують свої найкрасивіші місця, в яких ми радимо відпочити просто неба.

АвтоКемп  Йосеміте (Каліфорнія, США)

Найбільше відвідувачів АвтоКемпу приваблює його розташування у Йосемітському національному парку. Хоч жити доведеться у трейлерах, але туристи з легкістю можуть дістатися до скелі Ель-Капітан, побачити «вогняний» водоспад Кінський хвіст та відпочити на Туоломнському й Данському луках. Хоч навколо відпочивальників дика й неторкнута руками людей природа, в АвтоКемпі є пристойний WIFI й всі необхідні речі для комфортного перебування.

Туристи можуть розміститися у 80 комфортабельних трейлерах, 15 наметах та 3 невеликих котеджах спеціально для сімей з дітьми. Поряд знаходиться магазин, де можна придбати різні види товарів, які необхідні для відпочинку. Якщо наступного дня ви нікуди не поспішаєте, то спробуйте місцевого вина у Клабхаусі. Там же можете посидіти на відкритому даху та скупатися у басейні.

Райдужний тур до Салар-де-Уюні (Болівія)

Побачити майже всі зірки на небі реально! Для цього варто поїхати до солончаку Салар-де-Уюні в Болівії. Поверхня солончаку ідеально рівна, і коли час від часу в озеро потрапляє невелика кількість рідини, воно затоплюється дуже солоним шаром води і служить природним дзеркалом. Це явище незвичайне за своєю красою.

Аби залишитися у цьому місці на декілька днів, туристам пропонують обрати «Райдужний тур» і провести ночі у зручних будинках на колесах посеред солончаку. Обираючи такий тур, вам буде наданий особистий шеф-кухар, який приготує для вас смачну вечерю, та персональний гід.

Готель «Гранд Дедді» (Grand Daddy Hotel) (Кейптаун, ЮАР)

Відпочинок просто неба асоціюється з перебуванням у недоторканій природі трохи далі від цивілізації. Проте, романтику від такої поїздки можна отримати й не виходячи за межі зручного готелю. Саме таку послугую пропонують туристам у готелі «Grand Daddy», де поряд з люксовими номерами у багатоповерховій будівлі розташувались зручні трейлери. Слід зазначити, що ці номери знаходяться на даху. Тому вид на зорі вам нічого не закриватиме. А ще на даху є бар для гостей та кінотеатр під відкритим небом.

 Caravan Outpost (Оджи, Каліфорнія, США)

Вважаєте, що мальовничий відпочинок у центрі міста неможливий? Помиляєтесь! У невеликому місті Оджи розташований справжній оазис з будиночками на колесах. Мандрівники можуть обрати де люкс фургон на 4 особи, або фургон для родини на 5 осіб. В обидвох варіантах знаходяться шикарні ліжка розміром king-size та зручні диванчики. У цьому ж місці можна безкоштовно орендувати байки, поставити мангал та розпалити вогнище. І це ще не все. Для своїх гостей Caravan Outpost пропонує розваги на різний смак – серфінг, гарячі джерела, виноробні.

Готель «Luna Mystica» (Таос, Нью-Мексико, США)

Для любителів гірськолижних курортів і відпочинку на колесах, підійде саме цей готель. Катання на лижах та сноубордах – вдень, а чарівний сад та барбекю – ввечері і ваші тіло та душа відпочивають. Ніч можна провести у номерах, стилізованих під оселю 1960-х років з особистою ванною кімнатою, безкоштовним Wi-Fі й кондиціонером. З кожного трейлера відкривається прекрасний вид на гори.

Поряд з готелем на колесах знаходяться міст через ущелину Ріо-Гранде, гарячі джерела Манбі, музичні клуби та музей мистецтв. У цьому місці туристи точно не будуть сумувати.

Готель «Zed» (Келоуна, Канада)

Отримати можливість подивитися на безкрайнє небо на лоні природи пропонують у готелі «ZED». Патіо на даху дозволяє насолодитися неймовірним видом на зірки, Сіті-парк й озеро Оканаган. Готель з усіх боків потопає у зелені. Місце якнайкраще підходить для молодіжних поїздок. Якщо природи замало, а на зірки подивилися, то відпочиньте у басейні, гідромасажній ванні, сауні, терасі для засмаги, пограйте в настільний теніс й настільні ігри.

Могікан Кабінс, Mohicans` Treehouse Village (Гленмонт, США)

Втілити дитячу мрію у життя й відпочити в будиночку на дереві тепер можливо. “Могікан Кабінс” знаходиться недалеко від заповідника Могікан-Меморіал. Таке собі ціле село на дереві виникло з зупинки для трейлерів у лісі. Але ті, хто бояться висоти, можуть поставити собі намет у живописному місці. Якщо необхідно усамітнитись, побути в спокої й втекти далеко від цивілізації, то це місце вам підходить. В околицях готелю знаходиться став, де є можливість порибалити та покататися на човнах. Бажаючих відпочити на свіжому повітрі вистачає, тому бронюйте будиночок заздалегідь.

автор Альона Гук спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти