Американський режисер назвав 12 причин провести відпустку в Україні

Американський режисер і блогер Артур Вей зізнається в любові до України. Про це він розповів у своїй колонці для Matador Network. Хоча Україна — це найбільша країна Європи, мандрівники не так часто приїжджають сюди. Більшість...

Українське – це стильно: ТОП-13 брендів вітчизняного одягу

Українські жінки завжди славились своєю красою. А що може краще доповнити цю красу, як не правильно підібраний стильний одяг? Вітчизняні дизайнери дуже постарались, аби...

Великдень 2019: дата, традиції та прикмети

Коли українці святкуватимуть Великдень, які існують традиції та прикмети цього свята — читайте в стислій добірці. Православні християни та католики — святкують Великдень із різницею...

Прийшла Покрова – сиди, чумаче, вдома. Які свята відзначаємо 14 жовтня:...

Не лаятися, а свататися – про свято Покрови Пресвятої Богородиці в Україні існує чимало прикмет та повір’їв. У народі вірять, що цей день визначає,...

Вся правда в речах: Дніпропетровський національний історичний музей – один із...

Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д. І. Яворницького є одним з найбільших, найстаріших та найвідоміших в Україні. Навіть саме по собі...

Олицький колегіальний костел Святої Трійці – одна з найкрасивіших пам’яток раннього...

У невеликому волинському селищі Олика знаходиться визначна пам'ятка сакральної архітектури першої половини XVII століття. Святиня свого часу вважалася найкрасивішим храмом всієї Волині та найгарнішим...

Промисловий туризм в Україні: 6 унікальних об’єктів, які варто побачити

Промисловий туризм  – це не класичний напрямок туризму, до якого ми звикли. Це пошук та дослідження туристами фабрик, заводів, закинутих промислових об’єктів. Головною метою...

Борщ із рибою та пиво щодня: що їли стародавні українці та...

До приходу радянської влади українська традиційна кухня являла собою різноманіття ситних та витончених страв, але наразі замість рецептів маємо борщ із міфів та кашу...

Гастрономічний спадок Енея: особливості української національної кухні з «Енеїди» Котляревського

Потапці, книші, куліш, кваша та путря з молоком — усім цим, а також іншими стравами з дивними для сучасних українців назвами харчувалися наші предки...