9 Instagram сторінок про Україну, на які варто підписатись

2206

Instagram вже давно переріс той час, коли він був просто ресурсом де звичайні люди діляться своїми фотографіями. Сьогодні – це платформа, де існує безліч спільнот на будь-який смак: авторські блоги, блоги про материнство, фуд-фотографії, сторінки про подорожі, спорт та багато іншого.

Що тільки не вигадують користувачі цієї платформи, аби привернути увагу до своєї сторінки: розіграші, цікаві історії під фото, сторінки, стилізовані під одну кольорову гаму та багато іншого. Воно й не дивно, що люди так стараються – для багатьох блогерів їх акаунти стали не просто хобі, а джерелом заробітку. Заробляють вони, переважно, на рекламі різної продукції у своїй стрічці. Існують навіть випадки, коли Instagram допомагає знайти постійну роботу. Наприклад, відомий блогер Анастасія Івлєєва, завдяки своїм надзвичайно популярним відео, стала ведучою телепередачі «Орел и Решка».

Серед таких стилізованих сторінок є і акаунти, присвячені Україні: неймовірні пейзажі, панорами рідних міст – у цих сторінках зібрані найкращі фото, здатні змусити вас захоплюватись красою батьківщини ще більше. Ми зробили для вас добірку чудових акаунтів про Україну:

1. VISUAL UKRAINE

www.instagram.com/visualukraine/

Спільнота, котра збирає для вас кращі фото з усієї України та публікує їх на своїй сторінці. Завдяки чудовій якості фотографій та естетично підібраним фотографіям, сторінка є досить популярною. А це додаткова мотивація для користувачів Instagram робити якісні знімки та надсилати їх до VISUAL UKRAINE, щоб їх побачили сотні тисяч людей.

З Днем незалежності 🇺🇦 Фото:@katyasyn #visualukraine

Допис, поширений VISUAL UKRAINE (@visualukraine)

2. VSCO UKRAINE

www.instagram.com/vsco.ukraine/

VSCO – це спеціальна програма для обробки фото, котра робить їх більш якісними і оригінальними. У ній часто обробляють фото, перед публікацією у Instagram. Ця спільнота збирає всіх українських користувачів програми VSCO, а їх кращі знімки потрапляють у стрічку.

https://www.instagram.com/p/BXi_vdvlQgZ/

3. THE TATTOOED UKRAINE

www.instagram.com/the_tattooed_ukraine/

Стилізована спільнота, присвячена тематиці татуювань. Тут зібрані роботи найкращих тату-майстрів з усієї України, а також найкращі знімки українських тату-моделей. Для тих, хто хоче знайти хорошого майстра у своєму місті чи підібрати цікаву ідею для ескізу – ця сторінка стане справжньою знахідкою!

https://www.instagram.com/p/BZjS5nOBqvR/

4. PHOTOUKRAINE

www.instagram.com/photoukraine/

Спільнота з надзвичайно якісними фотографіями з усіх куточків України. Тут ви побачите знімки і з гірських вершин, і незвичайні міські будівлі, і маленькі деталі, котрі описують українську красу в фотографіях. І ніякої реклами товарів чи інших акаунтів. Лише краса, що нас оточує.

https://www.instagram.com/p/BYwVjskgXwY/

5. Український Instagram UKRAINIANINSTA

www.instagram.com/ukrainian_insta/

Цей акаунт також підбирає кращі фото з тих, які йому надсилають українські користувачі. Редактор цієї стрічки дійсно підходить до справи зі смаком та ретельно підбирає, що додавати у стрічку, адже фотографії, котрі є прекрасними самі по собі, складаються у ще прекраснішу загальну картину: контраст, чудово підібрана кольорова гама та різноманітність пейзажів просто заворожують.

https://www.instagram.com/p/BZvRtOwBxMN/

6. Моя Україна MYLOVEUKRAINE

www.instagram.com/myloveukraine/

У хороших знімках можна передати найтонші ноти прекрасного: ранковий туман, гру тіней під час заходу сонця, бентежний рух морських хвиль під час шторму, свіжість літнього дощу.

Для того, щоб спіймати у кадрі всі ці деталі – потрібно дійсно мати талант. Саме знімки таких талановитих користувачів Instagram публікує ця спільнота. Усе найпрекрасніше, що є у нашій країні ви зможете впізнати у знімках, підібраних авторами цього ресурсу.

7. UABLOG

www.instagram.com/uablog/

Часто ми можемо промчати на автомобілі від міста до міста, не помітивши по дорозі красу, яка нас оточує. А її навколо вдосталь. Саме про таку красу, не помітну для заклопотаної голови, але помітну для поціновувача гарних знімків, йдеться на фото цього акаунту. Яскраві деталі повсякденного життя, котрі варто помічати, аби не забувати, у якій гарній країні ми живемо.

https://www.instagram.com/p/BZnZ7L1DJZ2/

8.UKRAINE_INSTA

www.instagram.com/ukraine_insta/

Хочете відправитись до берегу Чорного моря або прямо до сходинок середньовічного замку? А може влаштувати пікнік прямісінько серед українського поля? Цей акаунт віднесе вас у ті місця, які одразу ж захочеться відвідати та побачити на власні очі. Чудова мотивація для тих, хто мріє більше подорожувати!

https://www.instagram.com/p/BXVJ0BQDC2I/

9. Мова – ДНК Нації MOVA.UKR

www.instagram.com/mova.ukr/

Instagram присвячений вивченню української мови. На цьому акаунті публікуються різноманітні цікаві фразеологізми, слова, де часто неправильно ставлять наголос, тощо. Навіть ті, хто добре знає рідну мову, знайдуть там для себе нову та цікаву інформацію.

https://www.instagram.com/p/BZBXeUlAGXT/

https://www.instagram.com/p/BZoQERhAyHx/

Можливо, після перегляду цих акаунтів, вам також захочеться відправитись у пошуках якісних кадрів, адже навколо нас вистачає краси, вартої уваги!

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти