Вибираємо ортопедичний диван: 5 практичних рекомендацій

719

Сон – найважливіша частина життєдіяльності, що забезпечує будь-якій людині нормальне самопочуття, поведінку, можливість повноцінно працювати і відпочивати. Саме тому місце для повноцінного нічного відпочинку має бути зручним, комфортним, дозволяти розслабитися максимально. В ідеалі це має бути ліжко з хорошим ортопедичним матрацом. Але що робити, якщо ліжко поставити можливості немає в силу тих чи інших обставин? Купити ортопедичний диван Венето на https://veneto.ua/divany! Всупереч поширеній думці, чи існує такий диван, ми з упевненістю говоримо вам – існує. Головне – знати, як вибрати диван ортопедичний правильно. Про тонкощі вибору вам розповість ця стаття.

Особливості спального місця дивану з ортопедичним ефектом

Вентильоване спальне місце. Забезпечить комфорт відпочинку в будь-який час року, запобіжить надмірну пітливість людини в спеку.

Основа конструкції дивана – ламелі. Хороші, вони не тільки служать гарантом якості виробу, але і забезпечують правильне положення хребта.

Рівне спальне місце. Поверхня для сну не повинна мати переходів висоти, опуклостей і нерівностей, стиків.

Жорстке сидіння. За даний параметр відповідає наповнювач. Це повинен бути або якісний пружинний блок, або хороший пінополіуретан.

5 порад щодо вибору дійсно якісної меблів

При покупці дивана на параметри, які ми перерахуємо нижче, варто звертати увагу в першу чергу, а вже потім дивитися на його зовнішній вигляд і допоміжні аксесуари. Комфорт при виборі дивана для сну – понад усе.

Механізм трансформації

Він повинен відповідати трьом критеріям: утворювати рівне спальне місце, простий в експлуатації, довговічний. Перед покупкою дивана краще самі пару раз спробуйте розібрати і зібрати його. Це не повинно викликати у вас труднощів і суттєвої витрати сил. Пам’ятайте, що збирати і розбирати диван вам доведеться щодня. Найбільш практичні механізми трансформації:
– Дельфін;
– Єврокнижка;
– Книжка;
– Викочування.

Каркас виробу

Дуже важливий момент, від якого залежить термін експлуатації дивана. Кращий варіант – це масив дерева. Але він, на жаль, має дуже чималу вартість. Як альтернативу, можна розглянути металевий каркас або ж якісне ДСП. Такі види каркасів будуть надійними в експлуатації, а головне – безпечними для здоров’я.

Наповнювач

Від нього безпосередньо залежить якість вашого сну, зручність, положення хребта. Кращим наповнювачем по праву вважається незалежний пружинний блок. Він дозволяє витягнути хребет, рівномірно розподілити навантаження, нормалізувати кровообіг. До того ж, він має масажним ефектом, що дуже важливо після важкого робочого дня.



• не пропусти