Мобільний пристрій Motorola LEX L10 для екстрених служб з підтримкою LTE

179

Компанія Motorola Solutions розширила лінійку пристроїв Public Safety LTE моделлю LEX L10. За словами виробника, апаратне і програмне забезпечення новинки добре відповідає вимогам персоналу служб, що забезпечують громадську безпеку, і пропонує можливості, відсутні в споживчих смартфонах.

Мобільний пристрій Motorola LEX L10 для екстрених служб з підтримкою LTE включає в себе систему Public Safety Experience (PSX), що забезпечує більш швидку, ефективну і безпечну роботу фахівців оперативного реагування. Воно надає співробітникам служб громадської безпеки можливості, необхідні для вирішення критично важливих завдань і недоступні на смартфонах споживчого класу. Пристрій оснащений спеціальним призначеним для користувача інтерфейсом PSX, який дозволяє встановлювати індивідуальні налаштування, враховує ролі користувачів і може бути адаптований в залежності від ситуації. Це інтелектуальне рішення збирає і пріоритизує всю доступну інформацію на основі поточної активності і статусу користувача, відображаючи тільки важливі для співробітників відомості.

Завдяки компактній формі, захисту від ковзання і виділеній кнопці PTT пристроєм LEX L10 можна керувати однією рукою. Він володіє кращими в своєму класі звуковими характеристиками, які забезпечуються за рахунок подвійних фронтальних динаміків потужністю 1 Вт, потрійного мікрофона з функцією шумозаглушення і функцією придушення луни. Пристрій може працювати в режимі прихованого використання і підтримує безпечне сполучення з радіостанціями Motorola через Bluetooth для вирішення критичних важливих завдань. На пристрої встановлений знімний акумулятор. Крім того, в комплект входить акумулятор підвищеної ємності для тривалого використання в польових умовах. Зарядний пристрій високої ємності дозволяє швидко зарядити акумулятор, забезпечуючи найбільш тривалу роботу приладу.

Операційна система Security Enhanced Android з поліпшеною безпекою і додатковий апаратний модуль шифрування на пристрої LEX L10 підвищують захист при зберіганні і передачі даних. Прилад підтримує технології 4G LTE (діапазон 3, 4, 5, 7, 8, 20, 26, 28), 3G UTMS (діапазон 1, 2, 4, 5, 8) і чотирьохдіапазонний GSM (850 МГц, 900 МГц, 1800 МГц і 1900 МГц).



• не пропусти