Вражаюча тераса Ункай, чарівне місце над хмарами в Японії (9 фото)

663

Розташована на японському курорті Томаму (Tomamu Resort), на острові Хоккайдо (Hokkaido), тераса Ункай (Unkai Terrace) – це унікальне мальовниче місце, що знаходиться високо на вершині гори і часто над хмарами, яке надає туристам захоплюючий вид на біле, пухнасте море хмар під ними.

Феномен Ункая (Ункай в перекладі з японської мови означає «море хмар») приваблює туристів на курорт у містечко Томаму вже багато років.

Гарячі природні джерела цього району і відмінності в температурі протягом декількох годин, коли ніч перетворюється на день, визначають формування бездоганної білої ковдри хмар над гірським районом, однак можливість побачити цей унікальний ефект з висоти раніше надавалася лише небагатьом, поки не була введена система гондол.

Для того щоб помилуватися видом, туристи в ранній час забираються на гору, йдуть до тераси Ункай і піднімаються вище моря хмар, де вони можуть помилуватися світанком, сфотографувати вершини гір Хідака (Hidaka) і Токати (Tokachi), пронизують пухнастий туман, а також випити чашечку кави або насолодитися тарілкою супу.

Хоча поїздка на гондолі це задоволення не з дешевих (приблизно $ 20), вид з тераси Ункай варто кожного витраченого цента. Тераса відкрита для туристів в літні місяці до кінця вересня, але навіть у цей короткий період море хмар можна спостерігати тільки приблизно 40 відсотків часу.

У туманні дні всі мальовничі місце затягнуті густим туманом, тим не менш, ви зможете насолодитися прогулянкою по звивистих схилах гір, а власники гондол обов’язково подарують вам листівку з видом того, яким був би вид з тераси Ункай, якби погодні умови були відповідними.

Але навіть в ясні дні вам доведеться встати дуже рано, щоб побачити море хмар у всій його красі.

Гондоли починають перевозити відвідувачів в 4 ранку до 8:30 ранку, тому якщо ви плануєте подивитися на хмари з висоти, не забудьте завести будильник.



• не пропусти