В Карпатах відкрився унікальний купольний готель SkyPod Eco Mountain Resort

10687

SkyPod Eco Mountain Resort – наче ковток свіжого повітря для поціновувачів гір, панорамного вигляду та незвичайного екстер’єру.

Цей комплекс відкрився зовсім нещодавно у с.Яблуниця, в 5 км від Буковелю.

Щоб зрозуміти про що цей готель, варто подивитися на його назву «SkyPod» – «Небесний купол». І дійсно, так як комплекс є одним із найвисокогірніших в Карпатах, створюється враження ,що ти можеш доторкнутися рукою до неба. І для цього навіть непотрібно виходити з куполу.

Всередині – простора кімната з двоспальним ліжком та панорамним вікном,якщо захочеться усамітнення,то можна закрити його шторами.

Крім ліжка є куточок відпочинку з пуфиками та столиком, де можна пити чай, спостерігаючи за природою. Є навіть піч-камін, щоб створювати чудовий настрій та атмосферу затишку.

В кожному куполі є ванна кімната з усіма засобами гігієни. Осінню та зимою в куполах не холодно, оскільки є тепла підлога та обігрів завдяки інвентарному кондиціонеру.

І що приємно вражає як в цих унікальних будиночках вміщається повноцінна кухня, де можна спокійно готувати їжу, робити теплий чай та зберігати продукти в холодильнику.

Як же ж чудово, що і в Україні з’являються такі унікальні, незвичайні та новітні місця відпочинку.



• не пропусти