Como Shambhala Estate, розкішний медичний і оздоровчий комплекс для незабутнього відпочинку в джунглях (8 фото)

167

Como Shambhala Estate – Спокійний Спортивно-оздоровчий комплекс в Індонезії, на острові Балі. Тут можна чудово провести час з сім’єю, або з друзями, насолоджуючись природою, тишею і спокоєм.

Como Shambhala Estate – розкішний медичний і оздоровчий комплекс із приміщенням стилю вілли, розташований в Балі, Індонезія. Вся інфраструктура тут зосереджується на забезпеченні надзвичайного розслаблення для його гостей.

Проживання в такому курорті на Балі керовані фахівцем заняття з йоги та пілатесу, пропонує програми покращення здоров’я на чолі зі спеціально навченими консультантами, такими як дієтогог, професійна медсестра, викладач фізкультури і доктор Ayurvedic (традиційна індуїстська система медицини з акцентом на цілісні підходи), і нескінченний відпочинок, які зосереджується на чищенні організму, або поліпшенні рівня фізичного та емоційного стану.

Це особливе бачення Комо Шамбала, яке полягає в тому, щоб забезпечити “прості, добре складені комбінації їжі, лікування і певних дій.”

Засоби Como Shambhala Estate включають спортивні кабінети і басейни гідротерапії, гімнастичний снаряд “джунглі”, студії йоги та студії пілатесу, весняний басейн і вибір безлічі видів діяльності, включаючи їзду на велосипеді, спуск на плотах, подорожі пішки і множинні сесії терапії. На додаток, Ви можете вибрати найкращі тури на Балі , подорожі по острову, огляд визначних пам’яток і безліч інших видів діяльності.

При планування незабутнього відпочинку завжди потрібно слідкувани за погодою. А щоб дізнатись про погоду в долині, відвідайте сайт xmeteo.ua



• не пропусти