Готель у США запропонує своїм відвідувачам стати агентом 007

126

Американський готель Waldorf Astoria Beverly Hills запропонував своїм гостям, які забронювали номери суперлюкс, безкоштовне користування суперкаром Aston Martin.

Пропозиція буде діяти до кінця березня поточного року. Ніч в готелі обійдеться мінімум 3400 доларів США.

Для відвідувачів готелю, що скористалися пропозицією, будуть доступні Aston Martin DB11 і Vanquish S. Також для них передбачена безкоштовна стоянка у великому торговому центрі Лос-Анджелеса Westfield Century City. У холі готелю розташований фірмовий магазин Aston Martin, де продають різні аксесуари, пише Радіо Максимум.

Готель у США пропонує своїм відвідувачам номер і Aston Martin - фото 228369
Готель у США пропонує своїм відвідувачам номер і Aston Martin - фото 228364
Готель у США пропонує своїм відвідувачам номер і Aston Martin - фото 228365
Готель у США пропонує своїм відвідувачам номер і Aston Martin - фото 228366
Готель у США пропонує своїм відвідувачам номер і Aston Martin - фото 228367
Готель у США пропонує своїм відвідувачам номер і Aston Martin - фото 228368

Нагадаємо, що раніше компанія Aston Martin розпродала 80% купе Vantage нового покоління, запланованих до випуску в 2018 році. Суперкар Aston Martin Vantage нового покоління, представлений минулого року, отримав 4-літрову твін-турбо “вісімку” Mercedes-AMG і вперше в історії марки задній активний диференціал з електронним управлінням. Силова установка працює в парі з восьмиступінчастим “автоматом”, видаючи 510 кінських сил. Від нуля до 96 км/год. машина розганяється за 3,6 секунди, а максимальна її швидкість – 314 кілометрів.



• не пропусти