Рейтинг найбільш доступних закордонних курортів: топ-5 країн

424

Кількість українських туристів, що почали виїжджати за кордон, збільшується з кожним роком. Так, у 2017-му цифра виросла вдвічі, і не лише завдяки безвізовому режиму з Євросоюзом. Важливим фактором також є зниження вартості на тури у різних напрямках.

На початку 2018 року експерти інтернет-платформи «Скидочник» склали та оприлюднили список най доступніших курортів для жителів України. В дослідженні брали участь 34 закордонні напрями, що виявились найбільш популярними для українців.

Перше місце посів Єгипет. Він виявився най доступнішим місцем для відпочинку у 2018 році. Як відомо, найбільш недорогі путівки до Єгипту  можна знайти в період до травня та після закінчення серпня. Любителі дайвінгу обирають Червоне море за його неймовірно теплу воду та розкішний підводний світ. Що стосується вартості, то зараз на сайті «Скидочник» можна знайти путівки від 265 доларів з однієї людини за 6 ночей проживання в готелі 4*.

Туреччина посіла почесне друге місце в рейтингу  найбільш доступних курортів. Високий сезон триває тут навіть довше, ніж  в Єгипті – з початку травня і до кінця вересня. Завдяки можливості раннього бронювання, ви можете замовити тур зі знижкою – 40% та навіть більше. Шикарний готель 5* за 7 днів проживання обійдеться вам приблизно в 250 доларів з людини.

Третє місце посіли ОАЕ, куди дуже полюбляють літати українські туристи. Починаючи з кінця минулого року Емірати відкриті для кожного громадянина України, оскільки віза більше не потрібна. Цією зимою ви маєте можливість забронювати тур до Еміратів лише за 627 доларів за двох і насолодитись тижнем відпустки.

Казкові Мальдіви займають четверте місце у списку. Вартість туру значно вища саме через дальність перельоту, тому най вигідніше купувати гарячі путівки або ж бронювати тур за кілька місяців наперед – так можна суттєво зекономити. Тижневий відпочинок у 5* готелі обійдеться вам приблизно у 1000 доларів з людини.

Домініканська республіка приваблює туристів своєю екзотикою, певною ексклюзивністю. Незвична для українця природа не залишить байдужим жодного туриста, а охайні номери, кришталева вода та яскраве сонце зробить ваш відпочинок незабутнім. Щодо вартості на путівки в Домінікану, то завдяки діючим знижкам на інтернет-платформі «Скидочник» можна знайти пропозиції від 2300 доларів за двох туристів і 7 ночей проживання.

Для того, щоб зекономити на відпустці і не втрачати у якості відпочинку, слідкуйте за гарячими пропозиціями на сайті «Скидочник» (http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/turizm), адже тут завжди знаходяться актуальні пропозиції зі знижками від відомих туристичних агентств.

 



• не пропусти