Відпустка-мрія для дорослих і дітей: як обрати найкраще місце для відпочинку з малюками

304

Якщо згадати дитинство, то видається, нібито для казкових канікул достатньо було найменшої водойми йтеплого сонечка. До всіх інших нюансів наммалим було байдуже. І лише ставши батьками, ми повною мірою розуміємо, скільки важливих дрібниць варто врахувати, аби відпочинок був задоволенням для всієї родини, а для дітей ще й корисним для здоров’я і загального розвитку. Сьогодні можна обрати такі країни та готелі, що весело й цікаво буде всім. А ще — безпечно й здорово!

Що необхідно, аби сімейний відпочинок був повноцінним?

  • Просторий, чистий, бажано піщаний пляж з усім потрібним: захистом від сонця, зручним заходом у воду, поступовоюглибиною.
  • Велика та зелена територія готелю із затишними куточками в затінку для повноцінного денного сну на свіжому повітрі.
  • Безпечний дитячий майданчик, бажано із тентом від сонця, цікавими та зручними гірками та гойдалками.
  • Дитячий басейн.
  • Повноцінне дитяче меню в ресторані готелю або навіть у окремому ресторані для малюків.
  • Розваги та веселощі, якомога більше розваг та веселощів!

Під опікою Coral Travel

Відпочинок з дітьми за кордоном сприймається як випробування для батьків. Інтернетом гуляє чимало історій, коли такі мандрівки перетворювалися на пригоду (у ненайкращому сенсі цього слова). Але туроператор Coral Travel має гарну ідею для того, аби пригоди були тільки приємними та винятково веселими. Це — концепція відпочинку Coral Family. Професіонали обрали найкращі сімейні готелі, які запропонують усе необхідне гостям будь-якого віку.

Сайт, де можна спланувати безхмарний сімейний відпочинок — coralfamily.com.ua.

У 2017 році обрати готелі, які запровадили таку систему, можна в Туреччині або Єгипті. У рамках цієї концепції працюють системи розваг та відпочинку Sun Family Club & Sun Family Club Ultra. А також зручні та корисні сервіси «Мама Service» (спеціалізований колл-центр в Україні з питань сімейного відпочинку), NO Risk (страхування від невиїзду, яка включає навіть незначні погіршення здоров’я дитини). Згідно з віком дитини буде запропоновано відповідну програму піклування, розваг та навчання, в якій задіяні професійні тренери й педагоги. Уявіть собі: на канікулах дитина зможе підтягнути англійську, навчитися різних видів спорту, мистецтв тощо. Також концепція передбачає багато цікавинок для дорослих, які теж зможуть долучитися до чарівного світу Coral Family.

Щоб запропонувати туристам найкращі ціни на путівки, програма передбачає певні пільгові умови оплати.



• не пропусти