Оренда автобуса у Львові

148

Останнім часом популярним туристичним напрямом не тільки вітчизняних, але і зарубіжних туристів стало місто Львів. Охочі познайомитися з містом Лева приїжджають не тільки поодинці, але і чисельними групами. Для таких туристів львівські транспортні компанії надають послугу оренди автобуса. Зручно і комфортно подорожувати клієнтам дозволяють комфортабельні і місткі автобуси, призначені для екскурсійно-туристичних поїздок по місту, чи, наприклад, в Карпати.

Оренда автобуса це вигідно, оскільки значно знижує вартість поїздки в розрахунку на одну людину. Сучасні автобуси відрізняються своєю мобільністю на дорозі, завдяки сучасним технологіям та потужним двигунам вони не поступаються легковим автомобілям. Автобус, як і раніше, посідає провідне місце серед найбільш безпечного виду транспорту.

 Оренда автобуса передбачає повний спектр послуг. В дорозі подорожуючий може скористатись  безліччю опцій комфорту від кавоварки до біотуалету. Своєчасна подача автобуса, гарантована транспортною компанією, запорука Вашого спокою. Оренда автобуса у Львові для трансферу з готелю в аеропорт або з аеропорту в будь адресу міста для Вас завжди буде мати фіксовану вартість, за умови незмінності ваших планів. Оренда автобуса по місту завжди доступно і швидко туристичного обслуговування, корпоративного обслуговування, обслуговування весільних церемоній. Такі послуги у Львові надає туристично-транспортна компанія «Калина Тур транс». Там завжди раді Вас обслужити, які б цілі Ви не ставили перед собою.

Привабливо те, що оренда автобуса в транспортній компанії принесе Вам багато переваг. Ви отримуєте можливість без зусиль і зайвих клопотів перевезти від 10 до 60 осіб і при цьому непогано заощадити. Саме для цього автобуси і були створені на початку минулого століття. Різниця лише в тому, що тепер приділяється набагато більше уваги комфорту, безпеці і надійності. В сучасних автобусах, оснащених системою кондиціонування повітря, біотуалетами, зручними анатомічними кріслами і телевізорами, Ви можете спокійно і комфортно подорожувати, оглядаючи пам’ятки архітектури і краєвиди міста. А якщо під час поїздки захочеться випити чашку гарячого чаю, то Вам не доведеться зупиняти автобус, оскільки більшість їх мають дорожню кухню, де Ви знайдете все необхідне.

 Орендувати автобус так само вигідно тим, хто планує провести корпоративний захід, виставку, семінар з виїздом в найближчі будинки відпочинку, або зайнятися корпоративною освітою своїх співробітників. Оскільки такі поїздки завжди супроводжуються бажанням їхати дружною і веселою компанією.

 Стаття за матеріалами сайту http://www.kalyna-tour.lviv.ua



• не пропусти