“Розумним людям все зрозуміло”: Вакарчук прокоментував заборону “Дождя” в Україні

    4345

    Лідер рок-групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, коментуючи заборону на ретрансляцію в Україні російського телеканалу “Дождь”, наголосив, що будь-який засіб масової інформації зобов’язаний керуватися законами країни, у якій він діє.

    Відповідна заява українського виконавця пролунала в ефірі програми “Козирєв Online” на “Дожде”.

    “Будь-яке ЗМІ, яке діє на території будь-якої країни, не тільки ЗМІ, будь-яка інша організація або структури, зобов’язані керуватися законами і приписами, чинними на території цієї країни. Це в повній мірі стосується України тому мені тут додати нічого”, – сказав він.

    При цьому, він висловив подяку “Дождю”.

    “Я б хотів зупинитися трошки на іншому, перевести це в людський вимір і просто подякувати телеканалу “Дождю” за ті важливі для мене і багатьох глядачів в Україні, які були у вашому ефірі. Завжди згадую концерт у Шереметьєво групи “Океан Ельзи”, телемости, пов’язані із сумними подіями, такими як вбивство Бориса Нємцова. І взагалі все, що ми обговорювали і те, що було важливо чути українським глядачам. Тому я хотів би просто подякувати вам за це і тебе особисто (ведучого “Дождя” Михайла Козирєва . – Ред.), як людину, яка на мене вплинула ще до “Дождя”, і на “Дожде” у нас були прекрасні моменти. Просто дякую вам, ось що я хотів сказати”, – зазначив Вакарчук.

    Лідер “Океану Ельзи” також висловив свою думку, чи можливе незабаром скасування заборон на ретрансляцію українських і російських телеканалів у цих країнах.

    “Соломон колись сказав: “Все пройде, і це теж”. На жаль, до мудрості великого Соломона мені нема чого додати… Мені здається, всім розумним людям і так все зрозуміло, тут нема чого коментувати”, – резюмував співак.



    • інші новини