Калeндар «Щирі»: Виручeні кошти спрямyють на двa етнографічні мyзеї України

    560
    Благoдійний календар «Щирі-2017» – це спрaвжня “машинa часу”: для свiтлин використoвувалися тільки автeнтичні стрoї кін.ХІХ-поч.ХХ ст., жодної сучасної речі. Автори проекту мають намір кошти виручені з продажу календаря спрямують на два етнографічні музеї України.

    Що таке «баламути» та «салби»? В якому регіоні українські дівчата носили вінки з пір’ям пави? Як вдягалися на весілля наречені у ХІХ столітті?  Все це та багато інших цікавинок дізнавайтеся із сторінок благодійного календаря «Щирі-2017».

    Чудовий подарунок, який надихатиме протягом цілого року, замовляйте на goo.gl/wCgxLa, або купуйте у ТЦ “Домосфера” (м.Київ, Столичне шосе, 101, щодня з 10.00 до 21.00, 1 поверх).

    Вартість календарів:
    – великий настінний (формат А2, 42х60 см) – 400 грн.
    – маленький настільний (20х20 см) – 200 грн.

    Прибуток з продажу благодійного календаря буде спрямовано на розвиток та підтримку двох регіональних етнографічних музеїв України – Музею народної творчості Михайла Струтинського (м.Косів) та Новоайдарського краєзнавчого музею (м.Новоайдар). Тираж календарів лімітований.

    Героями календаря стали відомі українці: співачки Тіна Кароль та Анна Завальська, дизайнерки Олена Рева та Наталя Каменська, телеведучі Маша Єфросиніна, Соломія Вітвіцька, Регіна Тодоренко, Марічка Падалко та Ольга Фреймут, призерка Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро гімнастка Ганна Різатдінова, музикант Дмитро Шуров із родиною, актриса Ада Роговцева з родиною, подружжя Нати Жижченко (ONUKA) та Євгенія Філатова (The Maneken).

    “Щирі” – спільний проект ТЦ Домосфера (Domosfera) та Gres Todorchuk PR, що проводиться з метою популяризації українських національних традицій та культури.



    • інші новини