У Криму ще не всі забули, що півострів як і раніше є частиною України, – блогер

    179

    У Криму після анексії Росією не всі забули, що півострів як і раніше – Україна. Блогер Ельзара Абдураманова, яка, очевидно, є кримською татаркою, показала, як можна і в окупації залишатися патріотом.

    Про це повідомляє uapress.info.

    крым-украина

    Абдураманова зробила серію коротких постів до Нового року про Крим. Звернувши увагу на символічні деталі, вона показала, як можна залишатися вірним Україні, коли земля, на якій живеш, знаходиться в окупації.

    На першому опублікованому нею фото зображена ялинкова іграшка в синьо-жовтих кольорах з татарським символом. Під знімком підпис: «З Новим роком!».

    Далі блогерша опублікувала відео новорічної вечірки, на якій кримчани танцювали під супровід святкової пісні Вєрки Сердючки зі словами»Ще не вмерла Україна, єслі ми гуляєм так». Абдураманова уточнила, що так в Криму зустрічали прихід 2017 року.

    «Банкетний зал у Криму в новорічну ніч. Дуже різношерста компанія. Включати привітання свого Президента ризиковано. Але зате в 12:00 за місцевим часом «з технічних причин» не довелося бачити і чути чужого», – розповіла вона цікаву деталь.



    • інші новини