В Україні з 1 січня поліцейські використовуватимуть нову атрибутику

    1690

    З 1 січня 2017 року Україна міліцейська атрибутика буде незаконною.

    Співробітник нової української поліції з першого січневого дня 2017 року зобов’язаний мати підтверджуюче посвідчення працівника поліції, а також жетон.

    Співробітники правоохоронного відомства (Національної поліції України) мають право використовувати міліцейські приналежності до останнього дня поточного року – 31 грудня. Заява про це була оприлюднена обласної поліцією Києва в суботу, 17 грудня.

    Як повідомляється, починаючи з 1 січня 2017 року, в Україні міліцейська атрибутика буде незаконною. Згідно з чинним в країні закону «Про Національну поліцію», співробітники правоохоронного відомства з нового року не мають право носити і використовувати приналежності міліції, яке застосовувалося раніше. Нову форму співробітників поліції правоохоронці повинні почати носити вже з настанням 1 січня.

    Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів України повинен працювати в одному напрямку, а не хапатися за всs реформи одночасно. Можливо, тоді як зовні так і за внутрішнім змістом Нацполіція стане дійсно схожою на крутих поліцейських з Голлівуду. Тоді питання: «чи поліція з народом» буде чисто символічним.



    • інші новини