Савченко не потрапила в полон, а добровільно здалася, – блогер

    94

    Блогер Роман Донік прокоментував слова депутата Верховної Ради України Надії Савченко про те, що терористи Донбасу – це не терористи, а такі ж люди, які стояли на Майдані.

    Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

    Донік пише: «Слова Савченко про те, що терористи – не терористи, насамперед, націлені на військовослужбовців. Депутат ВР, член комітету національної оборони і безпеки, Герой України, під час війни, заявляє, що з тієї сторони не терористи. А звичайні люди. Такі, які вийшли на Майдан. Це слова ворога, що намагається розкласти дисципліну та підриває бойовий дух».

    Блогер підкреслює, що зараз логічно виглядають і милі відносини Савченко з співробітниками «Беркута», які були відображені на багатьох відео часів Майдану. «Не менш зрозумілою стає і її любов з обнімашками, самоволками з частини, а також її «бойове» завзяття на Донбасі і здача в полон. Так, саме здача – вона потрапила в полон не випадково. А все, що було далі – справжній цирк. Зараз вже всі розуміють – вона була проти Майдану, саме тому вона і вирушила на Донбас, щоб воювати з «майданівцями і хунтою, яка захопила владу в Києві». Ось перейшла, тепер вже успішно воює».



    • інші новини