Нова пошта в Польщі забезпечує доставку власним коштом гуманітарної допомоги у регіони, які постраждали від повеней

    7

    Сильні зливи та повені на півдні Польщі залишили тисячі людей без доступу до питної води та основних засобів для життя. Наразі 13% території країни бореться з природним лихом. Як соціально-відповідальна компанія, Нова пошта запропонувала полякам безкоштовну доставку гуманітарної допомоги у постраждалі регіони.

    Мешканці Польщі можуть відправити товари першої потреби у 3 воєводства коштом компанії: Нижньосілезького, Сілезького та Опольського, скориставшись мережею з 44 наших відділень у 27 містах Польщі: Варшаві, Кракові, Жешуві, Познані, Вроцлаві, Гданську, Любліні, Лодзі, Катовіце, Ченстохові, Щеціні, Кельце, Елені-Гурі, Гожуві-Великопольському, Ополе, Білостоці, Бидгощі, Бельсько-Бялій, Ольштині, Забже, Сосновці, Глівіце, Перемишлі, Легниці, Зеленій Гурі, Гдині та Торуні. 

    Там, де працює Нова пошта, ми залишаємось опорою для своїх клієнтів у найскрутніших ситуаціях. Компанія не стоїть осторонь проблем спільноти,  активно  долучаючись  до  подолання кризи. Нова пошта в Польщі забезпечуватиме швидку та безкоштовну доставку товарів першої необхідності до постраждалих воєводств, допоки у цьому буде потреба.



    • інші новини