У Windows 11 додали секретний спосіб закривати завислі програми

    3033

    У Windows 11 додали секретну функцію, яка дозволяє швидко закривати програми. Про це розповіли автори видання ZDNet.

    Зазвичай для екстреного закриття програми, яка зависла і не відповідає, необхідно запустити «Диспетчер завдань» та вручну вимкнути програму. Фахівці ZDNet знайшли невідомий раніше спосіб швидко закрити програму.

    Автори зазначили, що для цього потрібно відкрити налаштування ОС та перейти до розділу «Для розробників». Далі необхідно перевести перемикач напроти пункту «Завершити завдання» в активне становище. Після цього кнопка «Завершити завдання» з’являтиметься, натиснувши на іконку конкретної програми правою кнопкою миші.

    У матеріалі йдеться, що для деяких користувачів робота з «Диспетчером завдань» може здатися надто складною, тоді як новий спосіб значно спрощує взаємодію з системою. Автори ZDNet попередили, що негайно закривати програми потрібно лише тоді, коли вони зависли. А якщо ні, то можна втратити всі незбережені дані в певному додатку.

    Наприкінці серпня журналісти порталу PCWorld назвали Windows 10 рекламним щитом корпорації Microsoft. На їхню думку, в компанії перестали розвивати ОС, використовуючи її для просування новітньої системи Windows 11.