Microsoft видалитиь з Windows корисний розділ, що існував ще з 1985 року

    14

    Microsoft видалити з Windows 11 “Панель управління”, залишивши для налаштування системи програму “Параметри”. Про це повідомляє портал Neowin.

    Вперше про заміну панелі управління заговорили в 2011 році, коли в Windows 8 з’явилася програма «Параметри ПК», створена для сенсорних пристроїв. Проте весь цей час “Панель управління” продовжувала існувати паралельно з “Параметрами”.

    Тепер журналісти виявили на новій сторінці підтримки інформацію про те, що Microsoft перебуває у процесі повноцінного переходу від «Панелі управління» до розділу «Параметри».

    «Ми знаходимося в процесі відмови від підтримки «Панелі управління» на користь програми «Параметри», яка пропонує більш сучасний та оптимізований інтерфейс. Хоча «Панель управління» все ще існує з міркувань сумісності та для надання доступу до деяких налаштувань, які ще не були перенесені, ми рекомендуємо вам наскільки можна використовувати “Параметри”», — йдеться у повідомленні розробників.

    Панель управління вперше з’явилася 1985 року з виходом Windows 1.0. Коли саме цей розділ зникне з Windows, не повідомляється.



    • інші новини