БЄФВВ-2024: вступники коледжів отримали свої результати тестування

    107

    Вступники, які брали участь в основній сесії єдиного фахового вступного випробування (БЄФВВ) для вступу на бакалаврат, вже отримали свої результати. Їх оцінки представлені за шкалою від 100 до 200 балів. Про це повідомляє УЦОЯО.

    Інформація про результати була розміщена в особистих кабінетах учасників вступних випробувань і передана до ЄДЕБО. У вкладці «Результати» можна також знайти опцію формування екзаменаційної картки, яка є необхідною для вступу до закладів вищої освіти України.

    Варто нагадати, що цьогоріч вступникам на бакалаврат на основі НРК5, які бажають продовжити навчання за спеціальностями галузей знань «Управління та адміністрування», «Аграрні науки та продовольство», «Публічне управління та адміністрування», а також спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності» та «Економіка», була надана можливість пройти єдине фахове вступне випробування за бажанням.

    Цікаво, що бажання складати БЄФВВ з економіки та управління виявила 31 особа, а пройти тестування з аграрних наук охочих не було зовсім. Попри такі скромні показники, для зареєстрованих учасників були створені всі умови для реалізації права на вступ. Цим правом скористалися лише 16 зареєстрованих учасників.

    Тепер, коли результати відомі, вступники можуть продовжити свій шлях до отримання вищої освіти, обираючи заклади та спеціальності, що відповідають їхнім амбіціям і здібностям.



    • інші новини