Голова Мін’юсту дав пояснення щодо ситуації з обмеженням адмінпослуг в Україні без військового квитка

    93

    У соцмережах активно поширюються чутки про обмеження адмінпослуг в Україні без військового квитка. Денис Малюська, голова Міністерства юстиції, вирішив прокоментувати цю ситуацію.

    На своїй Facebook-сторінці Малюська заперечив повідомлення про те, що в Україні буде неможливо отримати низку адміністративних послуг, включаючи послуги РАГСів та нотаріусів, без наявності військово-облікового документа. Він назвав ці чутки фейком, що розповсюджуються від його імені в Мережі.

    За словами Малюськи, дійсно будуть певні обмеження, але вони не стосуються тих списків, які поширюються у Telegram-каналах. Він закликав українців не вестися на фейки та інформаційно-психологічні операції (ІПСО), а стежити за офіційними нормативно-правовими актами.

    Раніше Малюська зазначав, що військовий квиток вимагатимуть лише для надання адмінпослуг, які сприятимуть покращенню життя та комфорту військовозобов’язаних. Водночас влада не планує запроваджувати такі зміни для критично важливих послуг.

    Отже, як бачимо, інформація про обмеження адмінпослуг без військового квитка є неправдивою. Довіряйте тільки офіційним джерелам та перевіряйте інформацію перед тим, як робити висновки.



    • інші новини