У застосунку «Повітряна тривога» з’явився симулятор домедичної допомоги та поради зі зменшення стресу

    98

    Застосунок «Повітряна тривога» отримав важливе оновлення – тепер він не лише попереджає про небезпеку, але й допомагає справлятися зі стресом. Як повідомляє Ajax Systems, у програму інтегрували техніки психологічної самодопомоги від Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» та посилання на ігровий симулятор LifesaverSIM.

    Зараз, разом із push-повідомленням про відбій повітряної тривоги, користувачі отримуватимуть питання «Ти як?». Натиснувши на це повідомлення, відкриється розділ «Аптечка психологічної самодопомоги», де знайдуться поради для дорослих, дітей та ветеранів. У цьому розділі є техніки допомоги собі та дітям, ігри та вправи для стабілізації емоційного стану, а також контакти спеціалістів.

    Також у розділі «Корисне» додали посилання на ігровий симулятор LifesaverSIM. Ця інтерактивна програма допоможе навчитися основам домедичної допомоги й тактичної медицини, що особливо важливо під час надзвичайних ситуацій.

    Оновлення поступово ставатиме доступним для всіх користувачів iOS та Android. Якщо ваш застосунок не оновився автоматично, рекомендується зробити це вручну або встановити його повторно.

    З новими функціями «Повітряна тривога» стає не лише інструментом інформування, а й підтримкою у складні моменти.



    • інші новини