Готуйте парасольки! Що очікувати від погоди в Україні сьогодні

    158

    Сьогодні, 11 червня, в Україні починають “гуляти” атмосферні фронти. Тож будьте готові до дощів та шквалів, адже максимальні температури піднімуться до +33 градусів.

    Дощі та грози по всій країні

    За прогнозом синоптика Наталки Діденко, на заході та півночі України очікуються дощі з грозами, сильними зливами, градом та шквалами. Ці погодні умови також зачеплять Вінниччину, Черкащину та Одещину.

    “Тиждень починається дощами та комарами. Атмосферні фронти принесуть низький тиск і високу вологість, що створить ідеальні умови для розмноження комарів,” – пояснює Діденко.

    Температурні контрасти

    У східних та більшості центральних областей, а також на півдні, переважатиме суха погода. Температури тут залишаться високими – від +29 до +33 градусів. На заході країни буде дещо прохолодніше, від +19 до +23 градусів. В цілому по країні очікується +23…+29 градусів.

    Погода у Києві

    Київ сьогодні зустріне жителів короткочасними дощами, грозами, можливими шквалами та градом. Температура повітря в столиці складе +26, +27 градусів.

    Прогноз на найближчі дні

    З 12 по 14 червня в західних, північних та місцями центральних областях України очікується короткочасне похолодання до +17…+23 градусів.

    Тож будьте готові до зміни погоди, і не забувайте захищатися від комарів.



    • інші новини