Частина України під ударами стихії: прогноз на сьогодні від синоптика

    200

    Сьогодні, 7 червня, західні регіони України накриють дощі, грози та навіть шквали. Київ, на щастя, залишиться сухим і комфортним. Такі прогнози дає синоптик Наталка Діденко у Facebook.

    Погода по регіонах

    За словами Діденко, короткочасні дощі та грози, а також шквали та град очікуються лише на заході України. Решта областей насолоджуватимуться сухою та сонячною погодою, хоча у Луганській області можливі локальні грозові дощі.

    Температура повітря вдень в Україні коливатиметься від +24 до +29 градусів, а на півдні стовпчики термометрів піднімуться до +32 градусів. На сході можливі сильні пориви північно-західного вітру, додала синоптик.

    Погода в Києві

    У столиці сьогодні обіцяють сонячну та суху погоду, що стане короткою паузою від дощових робочих буднів. Температура повітря в Києві буде на рівні +25…+27 градусів.

    Літні сюрпризи: чого очікувати далі

    Довгострокові прогнози метеорологів обіцяють тепле літо 2024 року у більшій частині Європи, зокрема і в Україні. Можлива справжня спека, адже на погоду цього літа впливають потужні чинники – “Ель-Ніньо”, “Ла-Нінья” та активна сонячна радіація.

    Здається, це літо готує нам чимало сюрпризів, тож слід бути готовими до будь-яких погодних примх.



    • інші новини