Контрастні погодні умови: де в Україні сьогодні чекати град та шквали

    877

    Сьогодні, 6 червня, частина регіонів України потрапить під удар стихії: очікуються грози, шквали та навіть град. Температура повітря може піднятися до +33 градусів. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook.

    Регіони під загрозою

    За прогнозом, атмосферні фронти із заходу та лінії сходження зі сходу принесуть короткочасні грозові дощі в західні області, а також у Київську, Чернігівську, Полтавську та Сумську області. Під час гроз можливі шквали та град.

    Тепло на півдні, свіжість на півночі

    На решті території України суттєвих опадів не очікується. Найвища температура повітря сьогодні буде на півдні та південному сході, де стовпчики термометрів піднімуться до +27…+33 градусів. Найсвіжішим буде повітря на північному сході та на Волині, де очікується +22…+25 градусів. В інших регіонах прогнозують +25…+29 градусів.

    Погода у Києві

    У Києві сьогодні серйозних опадів не передбачається, а денна температура досягне +27 градусів.

    Прогноз на найближчі дні

    У п’ятницю, 7 червня, дощі затримаються лише на заході і то не скрізь. Вдень у більшості регіонів температура буде +25…+27 градусів, а на заході – +23…+25 градусів. Найхолодніше буде на півночі, де прогнозують +21…+23 градуси.

    З понеділка, 10 червня, температура повітря знизиться у західних, північних та більшості центральних областей України.



    • інші новини