В мережі з’явився список усіх моделей iPhone, які оновляться до iOS 18

    28

    Компанія Apple 10 червня представить iOS 18, в якій основний акцент буде зроблено на інтеграцію штучного інтелекту в систему. Портал MacRumors на основі інформації від журналіста Bloomberg склав попередній список пристроїв, що отримають свіжу ОС.

    Передбачається, що iOS 18 буде сумісна з тими самими моделями iPhone, що і iOS 17. Таким чином, вже цього літа бета-версії нової операційної системи почнуть надходити власникам iPhone XR, Xs, 11, iPhone SE другого покоління та новіших моделей.

    За чутками, iOS 18 отримає два типи ШІ-функцій. Один працюватиме локально на пристрої, тоді як інша частина з більш просунутими можливостями – на серверах Apple. У зв’язку з цим частина нововведень буде доступна лише власникам потужних смартфонів, починаючи з iPhone 15 Pro, що має 8 ГБ оперативної пам’яті та продуктивний чип Apple A17 Pro.

    Для роботи штучного інтелекту на планшетах iPad та комп’ютерах Mac також будуть високі системні вимоги, у зв’язку з чим буде потрібно пристрій на базі чипа Apple M1 та новіший. Всі ці пристрої пропонуються як мінімум із 8 ГБ ОЗУ.



    • інші новини